HiFi Klubben

Skip to content

De nieuwe NAD Masters Series – gebouwd voor de toekomst

Stereo of home cinema – de nieuwe Masters-serie maakt je wildste dromen waar, nu en in de toekomst.

Gewone high-end geeft je een fantastische geluidskwaliteit. Maar de nieuwe Masters-serie van NAD geeft je daarbij ook fantastische mogelijkheden. Voor het eerst kun je nu genieten van een geweldige muzikale ervaring en van onbegrensde functionaliteit in één en hetzelfde product.

Hou je van stereo?

De M12 en M22 geven je een echte Masters-ervaring over 2 kanalen!

De M12 is een audiofiele, digitale stereoversterker/DAC met een bijzonder helder en gedetailleerd geluid. Hij heeft aansluitingen voor digitale muziekbronnen, computers (USB) en analoge apparatuur, bijvoorbeeld een draaitafel. Met de unieke MDC-modules van NAD kun je hem uitbreiden met high-end streaming via Bluesound of HDMI naar 24-bit stereogeluid. Hij is voorzien van een mooi touchpaneel en een schitterende finish die je echt gezien moet hebben.

De M22 is een high-end analoge high-end klasse D-eindversterker met 2 x 250 watt, PowerDrive, een schitterend geluid en eindeloos veel vermogen, ook voor veeleisende luidsprekersystemen.

Hou je van home cinema?

De M17 en M27 geven je een echte Masters-ervaring over 7 kanalen!

De M17 is een digitale surroundprocessor met een schitterende geluidskwaliteit en een MDC-ontwerp voor toekomstige upgrades. De HDMI 2.0-module die binnenkort verschijnt zit bij de prijs inbegrepen, en binnenkort verschijnt er een Dolby Atmos-module. Je kunt hem ook upgraden met een geïntegreerde Bluesound-module, voor muziekstreaming via de remote-app. Daarnaast is hij voorzien van een mooi touchpaneel en een schitterende finish die je echt gezien moet hebben.

De M27 is een 7-kanaals analoge high-end klasse D-eindversterker met 180 watt, een schitterend geluid en eindeloos veel vermogen, ook voor veeleisende luidsprekersystemen.

We maken gebruik van koekjes, ook wel cookies, zodat je online kunt winkelen. We gebruiken ze ook om uit te vinden hoe onze website wordt gebruikt, zodat we onze site verder kunnen verbeteren. Door verder te gaan accepteer je deze cookies. Lees meer over cookies hier