HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

AudioQuest Banana 100S banaanstekker

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /paar
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
AudioQuest Banana 100S banaanstekker

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} paar

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

Banaanstekkers in goede kwaliteit voor het aansluiten van luidsprekerkabels. Ze worden per 2 stuks verkocht, bij het bestellen van meerdere stuks worden evenveel rode als zwarte geleverd, tenzij dit bij de bestelling anders wordt opgegeven.

Banaanstekers zijn een populaire oplossing voor een veilige verbinding van de luidsprekerkabels tussen de versterker en de weergevers. De plug biedt een goed contact en de kleurcodering maakt het heel makkelijk plus en min uit elkaar te houden, wat bijvoorbeeld bij het verplaatsen van de speakers van pas kan komen. De SureGrip 100S banaansteker uit het AudioQuest programma is een voordelige oplossing, met het doordachte ontwerp heeft het - ondanks de lage prijs - nog steeds een hoog technisch niveau.

De kabel wordt bevestigd met twee schroeven, en de plug is geschikt voor gebruik bij zowel dunne als zware kabels.

Opmerking: soms worden de luidsprekeraansluitingen van versterkers of receivers afgedekt met kleine plastic pluggen. Deze moeten eerst met een kleine schroevendraaier verwijderd worden, voor je de banaanstekers in het apparaat kunt gebruiken.

Specificaties

  • maximale kabel diameter: 6.63mm²

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen