HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Sinox SXA4500 Y-adapter

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Sinox SXA4500 Y-adapter

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

Sinox SXA4500 is een RCA/Phono Y-adapterkabel, die een lijnsignaal in tweeën kan splitsen. Ook te gebruiken bij het aansluiten van een subwoofer, of als je een extra uitgang van je versterker nodig hebt. De aangegoten connectoren zijn verguld.

Sinox SXA4500 - RCA/RCA Y-adapterkabel

Sinox SXA4500 is een RCA/Phono Y-adapterkabel (1 x male naar 2 x female), waarin een lijnsignaal wordt gesplitst in twee. Kan ook gebruikt worden voor het aansluiten van een subwoofer, of als je een extra uitgang op je versterker nodig hebt.

Deze Y-adapter is dè oplossing als je bijvoorbeeld een pre-out signaal van je versterker in tweeën moet splitsen. Specifiek omdat je maar één uitgang hebt, maar meerdere componenten (versterker, hoofdtelefoon versterker, tape, etc.) wilt aansluiten. De gegoten connectoren aan de uiteinden zijn verguld.

Opmerking: Y-adapters mogen alleen worden gebruikt als het nodig is om een signaal te verdelen over twee ontvangers. Y-adapters mogen niet worden gebruikt wanneer je het signaal van het linker en rechter kanaal wilt samengevoegen tot een monosignaal. Met andere woorden, dit is een verdeelstuk - geen koppeling.

Specificaties

  • RCA/RCA Y-adapterkabel (1 x male/2 x female)
  • Lengte: 0,2 meter
  • Kleur: grijs

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.