HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Sinox SXA424 Y-adapter

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Sinox SXA424 Y-adapter

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

Sinox SXA424 is een stereo minijack-Y-connector die een signaal kan verdelen over twee ontvangers. Geschikt bijv. als extra audio aansluiting op je smartphone of om twee hoofdtelefoons aan te sluiten op één enkele uitgang. Vergulde connectoren.

Sinox SXA424 stereo mini-jack manle naar mini-jack female Y-connector

Sinox SXA424 is een mini-jack Y-splitter die een signaal kan verdelen naar twee ontvangers. Dit is handig als je bijvoorbeeld een extra audioaansluiting op je smartphone nodig hebt of je wilt een tweede hoofdtelefoon aansluiten op een enkele hoofdtelefoonaansluiting. De connectoren zijn verguld.

Opmerking: Y-adapters kunnen alleen worden gebruikt wanneer één signaal verdeeld moet worden over twee ontvangers. Y-adapters mogen niet worden gebruikt om het signaal van twee bronnen te verzamelen tot één signaal. Met andere woorden, het is een verdeel-connector - en geen koppeling.

Specificaties

  • Stereo mini-jack Y-connector
  • Aansluitingen 1x streo mini-jack male in / 2x stereo mini-jack female uit
  • Kleur grijs

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.