HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Sinox SXA120 Adapter

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Sinox SXA120 Adapter

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

Sinox SXA120 is een RCA/Phono koppeling die twee signaalkabels met male connectoren kan verbinden. Kan ook gebruikt worden om de kabels te verlengen naar een subwoofer. De stevige connectoren zijn verguld.

Sinox SXA120 RCA koppelstuk Female-Female adapter

Sinox SXA120 is een RCA/Phono koppeling die twee signaalkabels met male connectoren kan verbinden. Kan ook gebruikt worden om de kabels te verlengen naar de subwoofer. De stevige aansluitingen zijn verguld.

Deze adapter is dè oplossing als je een extra lange signaalkabel nodig hebt, maar niet een ​​hoge prijs wilt betalen om een kabel in een speciale lengte te krijgen. Merk op dat de verbindende schakel mono is, dus je moet twee koppelstukken gebruiken voor een stereosignaal.

Specificaties

  • RCA koppelstuk F-F adapter
  • Kleur: zwart

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.