HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

AudioQuest DragonTail Extension USB kabel

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
AudioQuest DragonTail Extension USB kabel

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De DragonTail is een handige en compacte USB-verlengkabel, gemaakt van de allerbeste materialen. Hij zorgt ervoor dat USB-apparaten – bijv. een mobiele DAC – niet afbreken en voorkomt dat de kabel je muziek verpest met digitale ruis en andere troep. Ook leverbaar als OTG versie.

DragonTail – eenvoudige, effectieve en goede USB-verlengkabel

De DragonTail is een slimme en compacte USB-verlengkabel van topkwaliteit – de ideale oplossing voor iedereen die heeft gemerkt dat de USB-ingangen van een computer niet altijd op de gemakkelijkste plek zitten. En wie ooit op stap is gegaan met een laptop, weet ook dat je die vaak in minder ergonomisch verantwoorde posities gebruikt, op bed, in de trein of in het vliegtuig. Al die posities zijn misschien goed voor de productiviteit, maar niet voor de USB-apparaten die erop zijn aangesloten. 

De DragonTail is net zo soepel als een yogaleraar, en als de computer opeens valt of ergens tegenaan stoot, dan kan de DragonTail nou net het verschil uitmaken tussen een afgebroken USB-DAC, of een paar stevige vloeken – waarna je gewoon weer verder gaat waar je gebleven was.

AudioQuest – gegarandeerde kwaliteit

De geleiders van de DragonTail zijn verzilverd met 5% zilver – een materiaalkeuze waarvan alle echte audiofielen beginnen te kwijlen. Zilver is namelijk het beste geleidermateriaal dat er bestaat, en daarom zijn zoveel AudioQuest-kabels voorzien van verzilverde geleiders, bijvoorbeeld de exclusieve Carbon USB-kabel.

Dus als je een DAC aansluit met een DragonTail – wat echt een heel goed idee is – dan hoef je geen seconde bang te zijn dat je extra jitter-ruis of andere digitale rommel toevoegt aan je signaal, zoals bij goedkopere kabels wel het geval is.

De Dragontail is leverbaar in twee uitvoeringen. USB A (Male) -> USB A (Female) en als OTG variant USB A (Female) -> Micro USB (Male) 

Specificaties

  • USB-verlengkabel voor PC/Mac
  • Geleiders verzilverd met 5% zilver
  • Kabellengte: 11,2 cm.
  • Gewicht: 20 gram
  • Ingang/uitgang: USB, mannetje/USB, vrouwtje
  • Kleur: Zwart

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen