HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

AudioQuest Cinnamon AES/EBU kabel

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
AudioQuest Cinnamon AES/EBU kabel

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De Cinnamon is een goede AES/EBU-kabel voor een storingsvrije overdracht van alle digitale signalen, bijv. van een high-end CD-speler met AES/EBU-uitgang. Verzilverde geleider, topkwaliteit en mooie finish.

AudioQuest Cinnamon – mooie AES/EBU-kabel van topkwaliteit

  • LGC-geleiders verzilverd met 1,25% zilver
  • Drielaagse NDS-isolatie (Noise Dissipation System) beschermt tegen RF-straling
  • Dubbele isolatie met folie en kopergaas
  • Vergulde contactoppervlakken
  • XLR-stekkers van zuiver koper 

De Cinnamon is een mooie en uitstekende AES/EBU-kabel voor een storingsvrije overdracht van alle digitale audiosignalen. De massieve geleider is gemaakt van hoogwaardig LGC-koper (Long-Grain Copper), dat betere elektrische eigenschappen heeft dan het zuurstofvrije koper (OFHC) dat gebruikt wordt in concurrerende producten.

De geleider is verzilverd met wel 1,25% zilver en de drielaagse NDS-isolatie (Noise Dissipation System) beschermt de digitale gegevens tegen RF-straling. De solide metalen stekkers hebben een verguld contactoppervlak. Een mooie AES/EBU-kabel met uitstekende prestaties.

Verkrijgbaar met een lengte van 1,5 meter. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat. Dan bestellen we het voor je.

Specificaties

  • NDS (Noise Dissipation System) met drie lagen koolstofvezel
  • Hard-Cell-schuimisolatie
  • Let op: Hi-Fi Klubben levert het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat. Dan bestellen we het voor je. 

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen