HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

KOKA 9 TS Antennekabel

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /meter
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
 KOKA 9 TS Antennekabel

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} meter

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

Hoogwaardige antennekabel met drievoudige afscherming beschermd tegen storende 4G-frequenties van buitenaf. Geschikt voor TV- en Radiosignalen. Met Kabel Keurmerk! Verkrijgbaar per strekkende meter.

HIRSCHMANN KOKA 9 TS - HOOGWAARDIGE ANTENNEKABEL MET DRIEVOUDIGE AFSCHERMING voor tegen storende 4G-frequenties van buitenaf

De Hirschmann FEKAB 9 is een hoogwaardige, drievoudige afgeschermde antennekabel geschikt voor TV en Radio. Door de goede afscherming van de kabel ben je beschermd tegen storende 4G-frequenties van buitenaf. Kan optioneel afgemonteerd worden met stevige haakse connectoren (KOSWI 4/KOKWI 4) die het mogelijk maken de televisie dicht tegen de muur te monteren. 

Verkrijgbaar per strekkende meter.

Deze kabel is hier ook afgemonteerd leverbaar. 

Accessoires

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.