Skip to content

HEOS
heel eenvoudig aan de slag

HEOS by Denon is een uitgebreid en geavanceerd multiroomsysteem voor draadloze muziek, echt hifi-geluid, TV en home-cinema. Jij kiest hoe je wilt beginnen en de rest gaat vanzelf!

Om aan de slag te gaan met HEOS heb je een smartphone, draadloos netwerk (Wi-Fi) en een streamingservice nodig (bijvoorbeeld Spotify, TIDAL, Napster, Deezer). Je kiest de muziek direct met de HEOS-app, of je nu naar internetradio of een streamingservice wilt luisteren. En als je dat allemaal hebt, kies je gewoon een HEOS-oplossing die bij je past – je kunt alles namelijk combineren zoals jij dat wilt.

Draadloze luidspreker – simpel en flexibel

HEOS heeft draadloze luidsprekers voor grote en kleinere kamers. De compacte HEOS 1 heeft zelfs een slimme accumodule, zodat je ook naar draadloze muziek kunt luisteren in de tuin of op andere plekken waar je niet direct een stopcontact bij de hand hebt. De grotere HEOS 3HEOS 5 en HEOS 7 gaan harder, hebben meer vermogen en zijn ideaal voor in de keuken, werkkamer, kinderkamer of slaapkamer.

Als je echt goed en draadloos geluid in stereo wilt hebben, kun je twee HEOS-luidsprekers installeren: één voor het linker- en één voor het rechterkanaal. Zo krijg je een veel realistischer geluid dan met één luidspreker en het klinkt echt heel goed; ideaal voor kamers waar je geen aparte installatie neer wilt zetten.

Hifi-installatie met HEOS – perfect voor echte muziekliefhebbers

Er gaat eigenlijk niets boven een echte installatie met echte hifi-luidsprekers – zeker niet als je voor het allerbeste geluid gaat. De traditionele stereo-installatie is en blijft nummer één in de woonkamer, of waar je ook naartoe gaat om muziek te luisteren. En ook hier kun je rekenen op HEOS.

De HEOS Amp is een draadloze mini-installatie met geïntegreerde versterker. Het enige dat je hoeft te doen is twee luidsprekers uitkiezen en aansluiten. Als je dat gedaan hebt, is het eigenlijk even simpel als een gewone draadloze luidspreker, maar dan met veel beter geluid. De EISA-bekroonde CEOL N10 van Denon is een mini-installatie met geïntegreerde HEOS, CD-speler, FM-radio, digitale aansluitingen voor het TV-geluid en nog veel meer. Een compact en gebruiksvriendelijk systeem met een heel goed geluid.

Heb je nog niet genoeg? Ga dan voor een fullsize HEOS met de DNP-800NE-muziekstreamer van Denon en de bijpassende PMA-800-versterker. Dan krijg je het massieve geluid dat je normaal gesproken alleen uit grote installaties haalt, en tegelijkertijd kun je genieten van alle slimme mogelijkheden en de draadloze bediening. Zo krijg je het beste van twee werelden!

Al deze oplossingen (inclusief de oplossing voor home-cinema hieronder) werkt perfect samen met de rest van de HEOS-systeem. Je kunt dus onbeperkt luidsprekers blijven toevoegen. En iedereen in het hele gezin kan alles aansturen en regelen met zijn of haar eigen HEOS-app.

HEOS voor kleinere ruimtes

Met een draadloze luidspreker kun je naar muziek luisteren zonder installatie. Kleine luidsprekers (eventueel met accu) voor kleine kamers, grote luidsprekers voor grote kamers.

HEOS voor echt goed geluid

Een goede hifi-installatie met twee luidsprekers is en blijft de beste manier om optimaal van muziek te genieten. HEOS heeft draadloze minisystemen en fullsize installaties.

HEOS in je home cinema

Veel surroundreceivers van Denon hebben geïntegreerde HEOS, zodat je alle multiroomfunctionaliteit er gratis bij krijgt. En met de unieke HEOS AVR is het gemakkelijker dan ooit!