Skip to content

Het ultieme draadloze hifi-systeem

Bowers & Wilkins
Formation

De Formation van Bowers & Wilkins is een grensverleggend hifi-systeem. Een exclusief muzieksysteem met eindeloos veel mogelijkheden, een krankzinnig goed geluid en een fantastisch ontwerp. De nieuwe norm!

Als sinds de introductie van draadloze hifi-systemen heb je moeten kiezen tussen geluidskwaliteit, een gebruiksvriendelijk ontwerp of een mooi design. Maar met het Formation-systeem van Bowers & Wilkins hoeft dat niet meer. Eindelijk is er een muzieksysteem dat alles heeft!

  • Uniek ontwerp met schitterende finish
  • Optimale gebruiksvriendelijkheid
  • Multiroom met perfecte synchronisatie
  • Superstabiel netwerk
  • Oplossingen voor hifi-stereo- en TV-geluid
  • Kan gecombineerd worden met bestaande installaties
  • Schitterend 24-bit HD-geluid

Kortom, de Formation is het beste van het beste van het beste. Het combineert de legendarische geluidskwaliteit van Bowers & Wilkins met een schitterend ontwerp en de nieuwste, state-of-the-art technologie. De kern van de Formation is een draadloos audiosysteem dat Bowers & Wilkins helemaal van de grond af heeft ontworpen. Een platform dat de basis vormt voor alle schitterende Formation-producten die er in de toekomst nog aan staan te komen.

Formation Wedge – draadloze luidspreker met topkwaliteit

De Formation Wedge is een draadloze luidspreker met een kwaliteit, design en finish die je nog nooit eerder hebt gezien. Hij vult zelfs grote kamers met een goed geluid, zonder dat je last hebt van grote luidsprekers. En het unieke ontwerp is verkrijgbaar in zwart/walnoot en zilverkleur/wit, zodat hij zelfs in de meest exclusieve interieurs helemaal tot zijn recht komt. De speciale FST-middenspeaker en de elegante, vormgeperste achterbehuizing zijn oplossingen die direct afkomstig zijn uit de legendarische 800-serie van Bowers & Wilkins.

Formation Bar – een totaal nieuw TV-geluid

Met de Formation Bar krijg je schitterend geluid uit de TV en de eindeloze mogelijkheden van het Formation-systeem. De negen geïntegreerde speakers, inclusief een speciale middenspeaker, zorgen voor een schitterend geluid – of je nu naar de TV, films of muziek luistert. En het design is uniek voor deze productcategorie. Het is niet gewoon een vierkante balk, zoals de meeste soundbars, het is een exclusief designobject dat je interieur nóg meer uitstraling geeft.

Formation Bass – vul je kamer met een krachtig, draadloos basgeluid

De Formation Bass is een unieke en elegante draadloze subwoofer die je muziek, films, TV en games extra massa en vermogen geeft – of je hem nu combineert met de Formation Duo, Formation Wedge of Formation Bar. De speakers zijn tegenover elkaar geplaatst en dankzij Dynamic EQ krijgt de Formation Bass een ongelofelijk vermogen, en is hij heel eenvoudig te plaatsen.

Formation Duo – echte draadloze hifi-stereoluidsprekers

Nu krijg je voor het eerst het echte Bowers & Wilkins-geluid uit een paar draadloze luidsprekers. De Formation Duo is een totaal nieuw luidsprekerontwerp dat de meest geavanceerde technologieën van Bowers & Wilkins combineert met een Matrix-verstevigde behuizing uit de exclusieve 800-serie. Daarnaast is elke luidspreker voorzien van 2 x 135 watt, draadloze state-of-the-art oplossingen en een ongekend gebruiksvriendelijk ontwerp. Verkrijgbaar in zwart of wit.

Formation Audio – draadloze luxe voor je bestaande installatie

Heb je al een installatie of luidsprekers waar je gek op bent? Met deze schitterende, draadloze multiroomstreamer wordt je systeem onderdeel van de Formation-familie! Je installatie krijgt fantastische streamingmogelijkheden, en je kunt een CD-speler, draaitafel of andere muziekbronnen aansluiten en het geluid direct doorsturen naar de Formation-luidsprekers in andere kamers. Dit is compromisloze multiroom van Bowers & Wilkins!

De Bowers & Wilkins Formation is de nieuwe norm voor draadloze muzieksystemen – ontdek het nu bij HiFi Klubben!