Skip to content

ELEGANTE HI-FI
VOOR EEN MOOI HUIS

Goed geluid en een mooi interieur gaan prima samen. Bij HiFi Klubben vind je slimme en compacte installaties met een goed geluid en een mooi ontwerp. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een mooie hifi-installatie voor een slimme prijs, of all-in gaan en kiezen voor onze topmodellen. 

1. BETAALBARE HIFI-INSTALLATIE

De Denon CEOL is een mooie en compacte mini-installatie met geïntegreerde HEOS-multiroom, goed hifi-geluid, CD, FM en genoeg aansluitingen – net als een traditionele installatie. In combinatie met de supercompacte SPEKTOR 1 van DALI krijg je een mooi hifi-stereosysteem dat bijna geen ruimte inneemt.

2. ELEGANTE HIFI-INSTALLATIE

De PMA-150H is een supercompacte mini-installatie met mooie aluminium finish en schitterend hifi-geluid. Met geïntegreerde HEOS-multiroom. Sluit er een paar OPTICON 2’s van DALI op aan en je hebt een elegante en flexibele stereo-installatie die heel goed klinkt en ook echt gezien mag worden. Bijpassende CD-speler apart verkrijgbaar.

3. EXCLUSIEVE HIFI-INSTALLATIE

De NAD M10 is een compacte en exclusieve streaminginstallatie met een compromisloos high-end geluid. Hij heeft geïntegreerde Bluesound-multiroom en een schitterende finish van metaal en glas, inclusief grote touch-kleurendisplay. In combinatie met twee 707 S2’s van Bowers & Wilkins krijg je een genadeloos goed hifi-systeem dat een echte aanvulling is op je interieur.

GEEF JE INSTALLATIE EEN MOOI HIFI-MEUBEL

unnu is een functioneel hifi-meubel met een schitterende finish. Hiermee komt je installatie volledig tot haar recht, of je kunt alles netjes opbergen achter elegante stoffen deurtjes. Je kunt eindeloos combineren en vindt dus altijd een oplossing die past bij jouw interieur en installatie.
unnu hier bekijken