Skip to content

Echt hifi-geluid en een schitterend ontwerp voor iedereen

De nieuwe 600-serie van
Bowers & Wilkins

De nieuwe generatie van de Bowers & Wilkins 600-serie heeft een nieuw ontwerp gekregen, en de speakers zijn verbeterd ten opzichte van hun populaire voorgangers. Een totaalervaring op een geheel nieuw niveau.

De nieuwe 600-serie van Bowers & Wilkins bestaat uit een vloerluidspreker, twee compacte luidsprekers, een middenluidspreker en wel drie subwoofers, waarmee je heel precies je eigen systeem kunt samenstellen. Het ontwerp is slanker en eleganter dan ooit, en de voorkant met matzwarte of matwitte finish heeft een magnetisch bevestigde luidsprekerdoek. Hierdoor komen de mooie speakers extra goed tot hun recht, waardoor 600-luidsprekers echt een aanvulling zijn op je interieur, met of zonder luidsprekerdoek.

Nautilus Decoupled Double Dome – een tweeter zonder valse klanken

De unieke en gepatenteerde Nautilus-tweeter is al jarenlang standaard op vrijwel alle luidsprekers van Bowers & Wilkins. Net als de vorige 600 S2- en CM S2-serie heeft de aluminium membraan een sandwichconstructie, maar voor deze generatie heeft Bowers & Wilkins gebruikgemaakt van hetzelfde magneetsysteem als de 700-serie, voor een ongekend helder en gedetailleerd geluid.

Een ongekend helder en gedetailleerd geluid

Continuum

De elegante, zilverkleurige membranen van de 600-serie zijn gemaakt van geweven Continuum: een uniek materiaal dat Bowers & Wilkins bijna perfecte controle geeft over de breking en spreiding, afhankelijk van het frequentiegebied dat de speaker moet weergeven. De Continuum-elementen werden oorspronkelijk ontwikkeld voor de high-end 800-serie. En dankzij dit nieuwe materiaal heeft Bowers & Wilkins een een membraan weten te ontwikkelen die zich precies gedraagt zoals ze willen – waardoor de vervorming nu ongehoord laag is!

FST – een unieke middenspeaker met een uniek geluid

De 603 is een echte driewegluidspreker met de unieke ‘randloze’ Continuum FST-middenspeaker van Bowers & Wilkins. De FST-driver heeft geen conusophanging, waardoor stemmen en instrumenten verbluffend gedetailleerd en neutraal worden weergegeven. De speaker heeft een uitstekende spreiding van alle frequenties, dus je zit niet vast aan één ‘sweet spot’, maar kunt overal optimaal van muziek genieten.

Less is more

Net als bij zijn duurste modellen heeft Bowers & Wilkins het samenspel tussen de speakers in de 600-serie dusdanig geoptimaliseerd dat het scheidingsfilter slechts een minimaal aantal, hoogwaardige componenten hoeft te bevatten. Minder componenten betekent een eenvoudiger signaalpad, en dat betekent een beter geluid. Verder zijn de robuuste schroefterminals op de achterkant afkomstig uit de 700-serie. En je kunt deze luidspreker ook bi-wiren, zodat je echt het maximale vermogen uit je systeem kunt halen.

De Bowers & Wilkins 600-serie is verkrijgbaar in matzwart of matwit.