Skip to content

DALI CALLISTO
Slim en draadloos
hifi-geluid

CALLISTO van het Deense merk DALI is de ideale luidspreker voor iedereen die draadloze functionaliteit wil, zonder dat dit ten koste van de geluidskwaliteit gaat. Of je nu op zoek bent naar perfect geluid voor uit de TV of schitterende muziek zonder dikke kabels, er is altijd een CALLISTO-oplossing die past bij jouw situatie en je interieur. Hier zie je een aantal mogelijkheden.

Mooi voor muziek – perfect voor de TV

CALLISTO met SOUND HUB COMPACT is perfect voor iedereen die glashelder hifi-TV-geluid wil zonder lastige luidsprekerkabels. Berg de slimme SOUND HUB achter de TV en stuur alles aan met de TV-afstandsbediening – simpeler kan bijna niet. En uiteraard klinkt je muziek ook helemaal top.

Met
SOUND HUB COMPACT

Klaar voor de toekomst met goed geluid

Dit is de perfecte CALLISTO-oplossing voor iedereen die nu nog geen Bluesound nodig heeft, maar in de toekomst wel gebruik wil maken van de upgrademodules van DALI. Dan kun je bijvoorbeeld een CD-speler, TV-geluid en muziekstreamer aansluiten en draadloos afspelen via Bluetooth. Een superserieuze hifi-installatie – zonder luidsprekerkabels!

Met
SOUND HUB

Video's over de DALI CALLISTO