Skip to content

CALLISTO is het ultieme draadloze-luidsprekersysteem

DALI
CALLISTO

Het geniale CALLISTO-systeem van DALI is draadloos, gebruiksvriendelijk en het klinkt fantastisch! En als je het uitbreidt met Bluesound, dan kun je alle muziek direct aansturen met je smartphone.

CALLISTO is een nieuw en uniek draadloze-luidsprekersysteem van het Deense merk DALI. De ideale streaminginstallatie voor iedereen die draadloze functionaliteit wil, zonder dat dit ten koste van de geluidskwaliteit gaat. Hij klinkt namelijk even goed als een traditionele installatie, maar dan in een interieurvriendelijk formaat zonder grote apparaten en dikke kabels.

De discrete Sound Hub verzamelt al je bestaande muziekbronnen en stuurt hun signalen draadloos door naar de luidsprekers – met uitstekende kwaliteit. Met Bluetooth kun je direct muziek streamen via een smartphone of tablet, maar met de optionele Bluesound-module wordt het nog veel leuker!

Bluesound is namelijk het allerbeste multiroomsysteem dat er bestaat en vult je kamer of het hele huis met draadloze muziek. Voeg zoveel draadloze luidsprekers toe als je wilt en geniet van schitterend hifi-geluid – met echte 24-bit HD-kwaliteit.

CALLISTO is verkrijgbaar met compacte luidsprekers en vloerluidsprekers. Kom eens langs en ervaar draadloze hifi-kwaliteit bij HiFi Klubben!