HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Bowers & Wilkins PX7 Draadloze hoofdtelefoon

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Bowers & Wilkins PX7 Draadloze hoofdtelefoon

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
Heb je het product elders goedkoper gezien? Klik hier
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De PX7 is een exclusieve, elegante en heel gebruiksvriendelijke over-ear Bluetooth-hoofdtelefoon met een schitterend hifi-geluid en geavanceerde ANC die zich automatisch aanpast aan de omgeving. Een unieke draadloze belevenis! Verschillende kleuren.

Bowers & Wilkins PX7 – exclusieve, draadloze over-ear hifi-hoofdtelefoon met een schitterend geluid, mooi ontwerp en geavanceerde noise-cancellation (ANC)

  • Schitterende hifi-geluidskwaliteit
  • Gebruiksvriendelijk ontwerp, slimme functie voor automatisch aan-/uitzetten
  • Smart Adaptive Noise Cancelling (ANC)
  • Adaptive aptX HD Bluetooth 5.0
  • Exclusief ontwerp van koolstofvezel/composiet en textiel met nanobehandeling

De Bowers & Wilkins PX7 is een exclusieve en geavanceerde over-ear Bluetooth-hoofdtelefoon met een schitterend geluid en slimme noise-cancellation (ANC). Kosten noch moeite zijn gespaard om jou een exclusieve totaalervaring te geven – geluid, comfort, design en finish.

De PX7 heeft de allerbeste Bluetooth 5.0-technologie die perfect samenwerkt met de geavanceerde ANC-functie. Met andere woorden, perfect geluid en een optimale ruisonderdrukking die zich automatisch aanpast aan de omgeving – zonder nadelige gevolgen voor de geluidskwaliteit.

Alle gekozen materialen zijn slijtagebestendig en licht tegelijkertijd. Zo is de hoofdbeugel gemaakt van koolstofvezel-composiet, wat lichter en sterker is dan metaal. En de elegante stoffen bekleding op de draaibare oorschelpen heeft een nanobehandeling gekregen, zodat hij water-, vuil- en stofbestendig is.

Met een actieve accuduur van 30 uur en het slimme energiebeheer kan de PX7 wekenlang stand-by staan – en hij is klaar zodra je hem weer oppakt!

De Bowers & Wilkins PX7 is verkrijgbaar in het zwart (Space Grey) of zilver (Silver).

Meer informatie volgt.

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen