HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

HiFi Scenen Talks – 1987

In een klein appartement in de wijk Notting Hill (Londen), ontmoetten we de Zweedse Victor Holmberg alias 1987. In zijn huis, ingericht als woning en tevens als studio, trok hij zich meer dan een jaar terug om aan zijn album 'Härskarkonst' te werken.

After I’ve been working on the album alone for over a year it’s become a product of what is in my head

Hi-Fi Scenen zat samen met Victor Holmberg en zijn hond Alfie, om zijn favoriete audio-apparatuur in de thuisstudio te zien en hem te horen praten over hoe eenzaamheid een drijvende kracht was om de melancholische en melodische Zweedstalige pop van 1987 te kunnen creëren.

Wij denken dat je meer leuk vindt dan alleen deze pagina

We maken gebruik van koekjes, ook wel cookies, zodat je online kunt winkelen. We gebruiken ze ook om uit te vinden hoe onze website wordt gebruikt, zodat we onze site verder kunnen verbeteren. Door verder te gaan accepteer je deze cookies. Lees meer over cookies hier