Skip to content

HOOFDTELEFOONS VOOR IPHONE 7

Hier vind je je draadloze Bluetooth-hoofdtelefoon

Het is geen probleem om een hoofdtelefoon voor je iPhone 7 te vinden waar je geen adapter voor nodig hebt. Muziek, sport, style, op weg met ruisonderdrukking – bekijk hier de mogelijkheden.

Streamingrevolutie

Toen Apple in 2007 de originele iPhone lanceerde en de smartphone-wereld volledig op zijn kop zette, was dat niet alleen vanwege het voor die tijd enorme touchscreen of het intuïtieve besturingssysteem. Boven op de telefoon zat ook een mini-jack-uitgang – iets wat voor die tijd behoorlijk uniek was. Je kon muziek opslaan op de iPhone en afspelen met Apple’s legendarische witte hoofdtelefoon. En zo ontstond een nieuwe trend.

De meeste concurrenten kozen ervoor om hun smartphones ook te voorzien van een mini-jack, maar die tijd is binnenkort misschien voorbij. Apple heeft een controversiële oorlog ontketend tegen analoge uitgangen en wil met de iPhone 7 een streamingrevolutie in gang zetten. Bij Hi-Fi Klubben staan we natuurlijk klaar om beide partijen in dit conflict te voorzien van draadloze én bekabelde hoofdtelefoons met een uitstekende prijs-geluidverhouding.

Audiofiele streaming

‘Audiofiel’ en ‘streaming’ – dat zijn twee woorden die je niet vaak samen ziet, maar de Bowers & Wilkins P7 Wireless bewijst dat het kan. Deze streaminghoofdtelefoon heeft een ongekend helder hifi-geluid met schitterende hoge tonen en een overtuigende basweergave. De P7 Wireless is een over-ear hoofdtelefoon, wat betekent dat hij een ruimtelijker geluid heeft en dat je minder last hebt van storende geluiden uit de omgeving.

En net als de iPhone 7 is de P7 gemaakt van de allerbeste materialen, zoals geborsteld aluminium, roestvrij staal en echt leer – materialen die perfect aansluiten bij het exclusieve ontwerp van Apple. De geïntegreerde accu heeft een gebruiksduur van wel 17 uur, zodat je de P7 Wireless kunt blijven gebruiken.

 

Meer informatie over de P7 Wireless vind je hier.

Streaming in stijl

Als je een nieuwe hoofdtelefoon wilt kopen, moet je eigenlijk altijd een keuze maken tussen een mooi ontwerp en goed geluid. Behalve bij de P5 Wireless. De on-ear constructie van deze hoofdtelefoon zit heel comfortabel op de oren, en hij levert een schitterend, moddervet geluid – volledig draadloos.

Wat betreft het uiterlijk lijkt de P5 op zijn grotere broer, de P7 Wireless. De materiaalkeuze is hetzelfde: geborsteld aluminium, roestvrij staal en echt leer. Ook de P5 Wireless heeft een accuduur van 17 uur, en hij is zo comfortabel dat je hem kunt blijven dragen. Aan de zijkant zitten drie knoppen waarmee je de muziek kunt pauzeren, het vorige/volgende nummer kunt opzetten of Siri kunt activeren.

Meer informatie over de P5 Wireless vind je hier.

Ongestoord streamen

Je kent het vast wel: Je zit lekker in de trein, je hebt wat muziek opgezet om even te ontspannen, maar je wordt de hele tijd gestoord door het irritante geluid van de rails in de achtergrond. Dat is nu afgelopen met de Denon AH-GC20. Die heeft namelijk actieve ruisonderdrukking om alle achtergrondgeluiden te dempen – en soms zelfs volledig te elimineren. Perfect als je ongestoord van je muziek wilt genieten.

De AH-GC20 is bovendien helemaal draadloos. De muziek gaat namelijk niet via een – inmiddels ouderwetse – mini-jack-kabel, maar via Bluetooth, incl. aptX en Apple AAC; wat bijna net zo goed klinkt als een CD. Bovendien gaat de accu tot wel 20 uur mee, zodat je wel heel ver kunt reizen voordat je zonder muziek komt te zitten.

Meer informatie over de AH-GC20 vind je hier. 

Dit zijn maar een paar voorbeelden van de streaminghoofdtelefoons die we bij Hi-Fi Klubben verkopen. We hebben er nog veel meer. En de bekabelde hoofdtelefoon is nog lang niet dood en verdwenen. De iPhone 7 wordt namelijk geleverd met een kleine adapter, zodat je ook een klassieke, bekabelde hoofdtelefoon met mini-jack-aansluiting kunt gebruiken.

Als je nog steeds twijfelt of je huidige of toekomstige hoofdtelefoon wel of niet gaat werken met de iPhone 7, wacht dan geen seconde meer. Kom eens langs bij je lokale Hi-Fi Klubben of neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag. 

 

Wij denken dat je meer leuk vindt dan alleen deze pagina

We maken gebruik van koekjes, aka cookies, zodat je online kunt winkelen. We gebruiken ze ook om uit te vinden hoe onze website wordt gebruikt, zodat we onze site verder kunnen verbeteren. Door verder te gaan accepteer je deze cookies. Lees meer over cookies hier