Skip to content

Bluetooth, batterij, buitenlucht

Met een draadloze Bluetooth-luidspreker kun je altijd van je lievelingsmuziek genieten, ook als het dichtstbijzijnde stopcontact kilometers ver weg is.

Geniaal voor op het strand, de boot, je zomerhuis of de camping. Met HEOS 1 van Denon kun je zelfs een multiroom-luidspreker draagbaar maken!

Bluetooth-luidspreker met accu – altijd en overal muziek

Je hoeft je favoriete muziek niet te missen omdat je even naar buiten wil. Een Bluetooth-luidspreker met accu neem je heel eenvoudig overal mee naartoe: het strand, je boot, de camping, je vrienden, de tuin of waar je ook bent.

Met Bluetooth kunnen jij en je vrienden heel eenvoudig muziek streamen met een smartphone of tablet, en het geluid is veel beter dan de zielige luidsprekertjes van je mobiele telefoon – als je tenminste een goede Bluetooth-luidspreker koopt. En dat is helemaal niet moeilijk, ook als je voor supercompact gaat.

Sommige modellen kunnen ‘gepaard’ worden met tot wel acht Bluetooth-apparaten. Dat is natuurlijk heel handig als jij en je vrienden dezelfde luidspreker gebruiken om jullie muziek af te spelen.

Veel mogelijkheden, veel verschillen

De meeste Bluetooth-luidsprekers lijken op elkaar, maar als je goed kijkt, zie je veel kleine verschillen waar je goed over na moet denken voordat je iets koopt. Ook de geluidskwaliteit varieert nogal, en de grootste modellen klinken niet altijd het best.

De Envaya en Envaya Mini van Denon hebben een goed geluid en erg mooi ontwerp. Ze zijn beide verkrijgbaar in verschillende kleuren. De Mini is zo compact dat hij altijd in je koffer of rugtas past.

Als je een draagbare luidspreker zoekt met een exclusieve finish en geluidskwaliteit, dan is de KATCH van het DALI een interessant alternatief. Hij heeft zo’n helder en muzikaal geluidsbeeld dat je je oren bijna niet gelooft, en hij is nog steeds zo compact dat je hem zonder probleem mee kunt nemen.

Sommige Bluetooth-luidsprekers hebben ook een USB-oplaadfunctie, zodat je een mobiele telefoon kunt opladen terwijl je naar muziek luistert. Dit betekent natuurlijk wel dat de accu van de luidspreker minder lang meegaat, maar nu zijn de luidspreker en je telefoon in ieder geval ongeveer tegelijkertijd leeg. En als het zover is, is het misschien toch tijd om je spullen te pakken en verder te gaan naar het volgende feest.

 

HEOS 1 – multiroom-luidspreker die je overal mee naartoe kunt nemen

De nieuwe HEOS 1 van Denon is een geniale, compacte en draadloze luidspreker voor iedereen die zich niet in allerlei bochten wil wringen om buiten naar muziek te kunnen luisteren. Je kunt er razendsnel een slimme accumodule op aansluiten, zodat je hem kunt meenemen naar bijv. het strand, waar je de muziek draadloos kunt streamen met je smartphone.

En als je weer thuis bent, stop je de stekker gewoon weer in het stopcontact. De HEOS 1 wordt dan weer onderdeel van je HEOS-streamingsysteem, zodat je kunt luisteren naar internetradio en streaming-services van over de hele wereld. Gebruiksvriendelijk en heel flexibel!

Neem je draagbare muziek serieus – dat doen wij ook

Alle elektronicadiscounters stunten met Bluetooth-luidsprekers in allerlei formaten, vormen en kleuren. Plastic eendjes, rubberen kerstmannetjes, UFO’s, noem maar op, allemaal om er zo origineel en grappig mogelijk uit te zien. Het feit is en blijft dat ze je muziek meer vervormen dan afspelen. Het is speelgoed, en je muziek en je oren verdienen beter.

De Bluetooth-luidsprekers die we verkopen bij HiFi Klubben zijn gemaakt door serieuze fabrikanten, en zelfs onze kleinste modellen hebben een geluidskwaliteit die er best mag zijn. Het is geen echte hifi-oplossing, maar een goede mobiele aanvulling op de installatie in je woonkamer. Want je hebt natuurlijk wel een echt goede installatie in je woonkamer staan, toch? Zo niet, kom eens langs bij HiFi Klubben.

Als je Android of een Windows Phone gebruikt, is een Bluetooth-luidspreker met NFC-pairing erg handig. Met NFC hoef je je mediaspeler maar één keer in de buurt van je luidspreker te houden en je bent klaar voor draadloze muziek! Veel eenvoudiger wordt het niet.

Wij denken dat je meer leuk vindt dan alleen deze pagina

We maken gebruik van koekjes, ook wel cookies, zodat je online kunt winkelen. We gebruiken ze ook om uit te vinden hoe onze website wordt gebruikt, zodat we onze site verder kunnen verbeteren. Door verder te gaan accepteer je deze cookies. Lees meer over cookies hier