HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

HiFi Klubben Projecten

Inbouwluidsprekers voor particulieren en bedrijven

In de bouw wordt vaak gesproken over ‘sleutelklare’ woningen. Maar is een huis sleutelklaar als beeld en geluid nog niet naar volle tevredenheid van alle bewoners zijn ingebouwd? Laat HiFi Klubben Projecten je helpen om je huis echt sleutelklaar te maken.

Bij het betrekken van een nieuw huis of tijdens een verbouwing heb je veel aan je hoofd. Een goede aannemer zorgt ervoor dat alles op tijd aanwezig is – elektriciteit, water, licht en verwarming. Maar voor het inbouwen van beeld en geluid in je woning moet je aparte afspraken maken. En daar kunnen we je bij helpen.

Als je ons op tijd betrekt in het bouwproces, helpen wij je met het hele project. Jij vertelt ons wat je wilt hebben – een high-end home cinema in de kelder, een mooi weggewerkte geluidsinstallatie voor het hele huis die je kunt aansturen met je smartphone of tablet, een stereo-installatie voor in de garage, you name it – en wij gaan rekenen en komen met een voorstel. Zodra we een oplossing hebben bedacht die werkt voor het hele gezin, halen we de pen tevoorschijn en werken we alles uit. Vervolgens gaan we aan de slag met de aannemer.

Als je kiest voor HiFi Klubben Projecten nemen wij je alles uit handen, van de planning tot aan het moment waarop we aan het hele gezin uitleggen hoe alles werkt. We overleggen met elektriciens, timmerlieden en aannemers en zorgen ervoor dat alle kabels worden getrokken, dat de stopcontacten op de juiste plek komen en dat de netwerkaansluitingen zitten waar ze moeten zitten. We zorgen ervoor dat je luidsprekers optimaal worden geplaatst en letten erop dat de beeld- en geluidsinstallatie van je hele huis precies doet wat jij wilt. Op maat gemaakt, dus.

Neem contact met ons op - wij helpen je graag!

Waar gaat je interesse naar uit?

Wij denken dat je meer leuk vindt dan alleen deze pagina

HiFi Klubben gebruikt cookies voor statistische doeleinden en om je een betere gebruikerservaring te bieden. Als je verdergaat, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer over cookies hier