HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Je huis upgraden met goed geluid

HiFi Klubben Projecten helpt je met renovatie en nieuwbouw

Heb je wel eens van ‘custom install’ gehoord? Dit komt erop neer dat wij een beeld- en geluidssysteem ontwerpen dat precies past bij jouw woning. HiFi Klubben Projecten is een van de grootste ‘custom install’-aanbieders in Nederland.

Wat doet HiFi Klubben Projecten? En wat betekent 'custom install'? In het kort betekent het dat wij oplossingen aanbieden die speciaal zijn ontworpen voor jouw woning. We zorgen ervoor dat je een beeld- en geluidsinstallatie krijgt waar je supertevreden mee bent. Het kan iets simpels zijn, zoals het perfect plaatsen van een draadloos luidsprekersysteem voor een paar honderd euro, maar ook het ontwerpen van een compleet systeem met verborgen luidsprekers in je hele huis dat je volledig kunt bedienen met je smartphone of tablet.

Oplossingen op maat

HiFi Klubben Projecten integreert al jarenlang beeld en geluid in allerlei huizen en appartementen. We hebben toegang tot de beste producten en zorgen ervoor dat je niets hoeft in te leveren qua geluidskwaliteit en functionaliteit, ook niet als je kiest voor een geïntegreerde, bijna onzichtbare oplossing.

Veel mensen zijn bang dat een oplossing op maat erg duur wordt, maar onze ervaring leert dat de prijs, net als bij traditionele luidsprekers en versterkers, zo hoog wordt als onze klanten willen. Er wordt toch al geklust, dus met een goede planning hoeft een op maat gemaakte oplossing helemaal niet duur te worden. 

Denk er wel aan dat juist verbouwingen of renovatieprojecten de kans bieden om je kabels en apparatuur netjes weg te werken in muren of plafonds. Dan kan het.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over fantastisch beeld en geluid, speciaal gemaakt voor jou.

Neem contact op met HiFi Klubben Projecten

Telefoon: 06-15571753
E-mail: projecten@hifiklubben.nl

Rijnstraat 160-168
1079 HR Amsterdam

Neem contact met ons op - wij helpen je graag!

Waar gaat je interesse naar uit?
We maken gebruik van koekjes, ook wel cookies, zodat je online kunt winkelen. We gebruiken ze ook om uit te vinden hoe onze website wordt gebruikt, zodat we onze site verder kunnen verbeteren. Door verder te gaan accepteer je deze cookies. Lees meer over cookies hier