Skip to content

DenonDNP-800NE + PMA-800NEDigitale versterker met streaming

Schitterende hifi-streaminginstallatie met HEOS-multiroom, heel veel geavanceerde functies, een schitterend geluid en een mooie finish van aluminium.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Denon DNP-800NE en PMA-800NE – fullsize hifi-stereosysteem met HEOS-multiroom, veel streamingmogelijkheden, Alexa-voice-control en een schitterend geluid

De DNP-800NE en PMA-800NE zijn samen een serieuze, fullsize stereo-installatie met heel veel draadloze mogelijkheden en een massief en realistisch hifi-geluid. Zo krijg je het beste van twee werelden, en je kunt er nog jarenlang van blijven genieten!

De DNP-800NE is een muziekstreamer met geïntegreerde HEOS-multiroom, zodat je eindeloos veel draadloze muziek kunt streamen via internet. En het is heel eenvoudig om dit systeem uit te breiden met draadloze HEOS-luidsprekers in alle kamers van je huis. Je stuurt alles aan met de HEOS-app op je smartphone, inclusief streaming via Spotify Connect, Bluetooth en AirPlay 2 (iOS).

HEOS is ontwikkeld door Denon, en dus is de bediening van deze hele installatie natuurlijk perfect geïntegreerd. In feite werkt het gewoon als één gebruiksvriendelijk apparaat, of je nu muziek streamt van een streamingservice of naar je vinylcollectie luistert. Je hoeft niet te zitten rommelen met verschillende afstandsbedieningen en je hebt altijd een perfect geluid. Dat komt omdat de DNP-800NE alle muzieksignalen upsamplet naar 32-bit, maar ook omdat de volumeregeling direct via de versterker werkt. En dat hoor je!

Analoge kwaliteiten en klaar voor vinyl

De PMA-800NE is een analoge stereoversterker met een muzikale, natuurlijke en bijna fysieke weergave, en een geluid waar analoogpuristen zo gek op zijn. Bovendien heeft hij een aantal digitale ingangen en een uitstekende draaitafelingang voor MM- en MC-elementen.

En als kroon op het werk zijn de voorkanten van deze twee apparaten gemaakt van echt aluminium, zodat ze er ook nog eens prachtig uitzien. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. En met Amazon Alexa-voice-control zijn jij en je muziek helemaal klaar voor de toekomst.*

Let op: je kunt de DNP-800NE ook combineren met de grotere versterkers van Denon – de PMA-1600NE en PMA-2500NE – met dezelfde mooie, geïntegreerde bediening. En als je nog steeds naar CD’s luistert, kun je hem uitbreiden met Denon’s bijpassende CD-speler, de DCD-800NE.

De DNP-800NE en PMA-800NE zijn verkrijgbaar in zwart of zilverkleurig aluminium.

Meer informatie over de Denon DNP-800NE

Meer informatie over de Denon PMA-800NE 

* Voor voice-control moet je een apart apparaat met Alexa-ondersteuning aansluiten op hetzelfde netwerk als de DNP-800NE, bijvoorbeeld een luidspreker of smartphone met voice-control. Het gebruik van voice-control in Nederland moet nog geactiveerd worden door Denon.

Accessoires voor de Denon DNP-800NE + PMA-800NE

Aanbevolen producten