Skip to content
Denon Denon CEOL RCD-N10 + ARGON ALTO 5 MK2 Stereosysteem Stereosysteem

DenonCEOL RCD-N10 + ARGON ALTO 5 MK2Stereosysteem

Geniale en gebruiksvriendelijke mini-streaminginstallatie met HEOS-multiroom, CD, FM en alles wat je nodig hebt om echt kippenvel te krijgen.
set€ 527,00

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Denon CEOL N10 + Argon Audio ALTO5 Mk2 – EISA-bekroond en gebruiksvriendelijk mini-streamingsysteem met HEOS-multiroom, CD, FM-radio en echt hifi-stereogeluid

De Denon CEOL N10 is een geniale mini-streaminginstallatie met de allernieuwste en ‑slimste mogelijkheden, maar ook met bijvoorbeeld een CD-speler en voldoende aansluitingen – net als bij een traditionele stereo-installatie, inclusief TV-geluid.

Deze compacte en stijlvolle installatie heeft alles wat je nodig hebt om het beste van deze twee werelden te combineren – en waar je ook naar luistert, met de compacte ALTO5 Mk2 klinkt het helemaal geweldig! De CEOL N10 heeft de prestigieuze internationale EISA-award gewonnen voor het beste compacte muzieksysteem van 2018-2019 – en dat zegt eigenlijk al genoeg.

HEOS – draadloze muziek in het hele huis

De Denon CEOL N10 heeft geïntegreerde HEOS-multiroom met eindeloos veel mogelijkheden om je favoriete muziek te streamen – van streamingservices en tienduizenden radiozenders op internet, inclusief enkele van de populairste DAB-kanalen en speciale zenders overal ter wereld.

Je kunt het systeem onbeperkt uitbreiden met draadloze HEOS-luidsprekers en ‑streamers in alle andere kamers van het huis en regelt alles heel eenvoudig met de HEOS-app op je smartphone. Mooi, handig en heel gebruiksvriendelijk – ervaar het zelf bij HiFi Klubben!

Argon Audio ALTO5 Mk2 – krachtig stereogeluid met twee compacte luidsprekers

De ALTO5 is een compacte, elegante en betaalbare luidspreker. Je kunt hem aan de muur hangen, in een kast zetten of op een standaard, en je krijgt een heel open en dynamisch stereogeluid voor weinig geld. En hij klinkt absoluut beter dan een soundbar of een paar kleine, draadloze luidsprekertjes.

De geïntegreerde versterker van de CEOL N10 heeft geen enkel probleem met luidsprekers die groter en krachtiger zijn dan het model dat je hier ziet. Kom eens langs bij HiFi Klubben en ontdek ons enorme assortiment.

Deze set bevat

Dit minisysteem heeft het allemaal! HEOS-multiroom, CD, FM, Spotify Connect, Bluetooth, AirPlay 2, genoeg hifi-vermogen en een prachtig ontwerp.
Aantal / 1 stuk(s)
Levertijd 3-6 werkdagen - hou rekening met vertraging i.v.m. drukte Levertijd 3-6 werkdagen - hou rekening met vertraging i.v.m. drukte
Prijs€ 389,00
Het kan dus echt! Veel geluid voor weinig geld! Deze compacte luidspreker van Argon Audio klinkt gewoon heel erg goed.
Aantal / 1 paar
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis! Vertraging i.v.m. drukte mogelijk. Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis! Vertraging i.v.m. drukte mogelijk.
Prijs€ 138,00

Meer afbeeldingen van de Denon CEOL RCD-N10 + ARGON ALTO 5 MK2

Denon Denon CEOL RCD-N10 + ARGON ALTO 5 MK2 Stereosysteem Stereosysteem

Highlights

  • HEOS-multiroomstreaming met remote-app (iOS/Android)
  • AirPlay 2, Spotify Connect, internetradio, Bluetooth en klaar voor voice-control
  • Geïntegreerde CD-speler en FM-radio met RDS/RadioText
  • Heel goed geluid en vermogen voor een mini-installatie
  • Compacte en solide hifi-luidsprekers
Daniel Begeer Souza
Almere
99 winkelsVind de dichtsbijzijnde winkel
Daniel Begeer Souza

  • Heel goede geluidskwaliteit en veel vermogen voor een mini-installatie
  • HEOS-multiroomstreaming met remote-app (iOS/Android)
  • AirPlay 2, Spotify Connect, internetradio, Bluetooth en klaar voor voice-control
  • Geïntegreerde CD-speler en FM-radio met RDS/RadioText
  • Compacte en solide hifi-luidsprekers

Accessoires voor de Denon CEOL RCD-N10 + ARGON ALTO 5 MK2

Aanbevolen producten