Skip to content
Denon Denon AVR-X1600H + DALI SPEKTOR 1 + SPEKTOR VOKAL + SUB C-8 D – 5.1 Home-cinema-systeem Home-cinema-systeem

DenonAVR-X1600H + DALI SPEKTOR 1 + SPEKTOR VOKAL + SUB C-8 D – 5.1Home-cinema-systeem

Vul je kamer met een schitterend surroundgeluid, zonder hem te vullen met grote luidsprekers. Echte home-cinema voor een slimme prijs!
set€ 1.433,00

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Denon AVR-X1600H + DALI SPEKTOR 1 + SPEKTOR VOKAL + SUB C-8 D – compleet, compact en betaalbaar 5.1-luidsprekersysteem

De SPEKTOR is een compact, budgetvriendelijk en compleet 5.1-luidsprekersysteem met een elegant en solide DALI-design. Nu kun je je kamer vullen met echt 5.1-kanaals hifi-geluid, zonder dat hij volstaat met grote luidsprekers. Met kwaliteitsspeakers, een compacte subwoofer en een heel robuuste constructie komen je films echt tot leven – en dat voor een heel slimme prijs.

Heel gemakkelijk goed geluid – aan de muur

De voor- en achterkanalen van het SPEKTOR-systeem worden verzorgd door de DALI SPEKTOR 1: een uitstekende en erg compacte luidspreker die geschikt is voor films en muziek en heel eenvoudig aan de wand te monteren is dankzij het geïntegreerde ophangsysteem. En met de SPEKTOR VOKAL als middenluidspreker krijgen je filmdialogen en effecten een kristalheldere kwaliteit. Hij past bovendien heel goed in een standaard hifi-meubel.

De SUB C-8 D is een compacte en betaalbare 8”-subwoofer die je kamer vult met een diepe en dynamische bas, maar dan zonder grote luidsprekers. Hiermee heeft het SPEKTOR-systeem meer dan genoeg vermogen – of je nu naar muziek luistert of films kijkt.

Het DALI SPEKTOR 5.1-luidsprekersysteem is verkrijgbaar in zwart essenhout, walnoothout of wit. De SUB C-8 D is alleen verkrijgbaar in zwart of wit.

Denon AVR-X1600H

De AVR-X1600H is een geavanceerde en gebruiksvriendelijke 7.1-kanaals surroundreceiver met 80 hifi-watt, geïntegreerde Wi-Fi en tweerichtings-Bluetooth, Spotify Connect, AirPlay 2 en geïntegreerde HEOS-multiroom, waarmee je supersnel muziek kunt krijgen in je hele huis. Je hoeft alleen maar een draadloze HEOS-luidspreker neer te zetten waar je wilt. En je kunt natuurlijk de mooie 4K-UHD-videostandaard gebruiken.

Deze set bevat

7.1 kanalen, 80 hifi-watt, geïntegreerde HEOS, Spotify Connect, draaitafelingang, Dolby Atmos. Kortom, alles wat je nodig hebt.
Aantal / 1 stuk(s)
Niet in voorraad. Verwacht: vrijdag 29. januari. Niet in voorraad. Verwacht: vrijdag 29. januari.
Prijs€ 449,00
Hebben je luidsprekers extra bas nodig? Vul je kamer met een loodzware bas, zonder hem vol te stouwen met grote luidsprekers. Verschillende kleuren.
Aantal / 1 stuk(s)
Levertijd 1-3 werkdagen - hou rekening met vertraging i.v.m. drukte Levertijd 1-3 werkdagen - hou rekening met vertraging i.v.m. drukte
Prijs€ 399,00
Een uitstekend begin van echt hifi-filmgeluid. Deze compacte centre-channel luidspreker zet het puntje op de i van je SPEKTOR-home-cinema.
Aantal / 1 stuk(s)
Levertijd 3-6 werkdagen - hou rekening met vertraging i.v.m. drukte Levertijd 3-6 werkdagen - hou rekening met vertraging i.v.m. drukte
Prijs€ 189,00
Een uitstekend begin van echte hifi. Een supercompacte en betaalbare luidspreker met een schitterend geluid voor muziek en films.
Aantal / 2 paar
Levertijd 1-3 werkdagen - hou rekening met vertraging i.v.m. drukte Levertijd 1-3 werkdagen - hou rekening met vertraging i.v.m. drukte
Prijs€ 396,00

Highlights

  • Met geïntegreerde HEOS-multiroom voor draadloze muziek in je hele huis
  • Geïntegreerde Wi-Fi met Spotify Connect, AirPlay en Bluetooth
  • Compact en discreet ontwerp
  • Geschikt voor films en muziek
  • Verkrijgbaar in zwart, wit of walnoot