Skip to content

DALISPEKTOR 6 + SPEKTOR 1 + SPEKTOR VOKAL + SUB E-9 F 5.1Luidsprekersysteem

Indrukwekkende hifi-kwaliteit voor home-cinema en muziek. Een echt 5.1-kanaals surroundsysteem met een mooi geluid en ontwerp voor een slimme prijs.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

DALI SPEKTOR 6 + SPEKTOR 1 + SPECTOR VOKAL + SUB E-9 F – 5.1-luidsprekersysteem met echt hifi-geluid en mooie finish

Dit betaalbare SPEKTOR 5.1-luidsprekersysteem van DALI zit boordevol goed geluid. De SPEKTOR-luidsprekers hebben een dynamisch en gedetailleerd geluidsbeeld, terwijl de krachtige 9”-subwoofer de lagere regionen vol overtuiging voor zijn rekening neemt.

Je krijgt bovendien een elegant ontwerp dat perfect past in een modern interieur. Kortom, Deense topkwaliteit tot in de allerkleinste details. Dit is een systeem waar je nog jarenlang veel plezier van zult hebben.

Dynamiek en details

Dit 5.1-systeem is gebaseerd op de DALI SPEKTOR 6 als voorluidspreker. De SPEKTOR 6 heeft genoeg vermogen en een redelijk compact formaat. Voor de achterkanalen is gekozen voor de compacte SPEKTOR 1. Die klinkt niet alleen heel goed, hij is ook nog eens gemakkelijk aan de muur te hangen dankzij het geïntegreerde ophangsysteem. En met de SPEKTOR VOKAL als middenluidspreker krijgen filmdialogen en effecten een kristalheldere kwaliteit.

De allerlaagste tonen komen voor rekening van de compacte en solide SUB E-9 F, die meer dan genoeg vermogen heeft voor de meeste situaties. Dat betekent dat de basgitaar, drums of filmexplosies heel overtuigend klinken, zonder dat het geluid overdreven of rommelig wordt.

Het DALI SPEKTOR 5.1-luidsprekersysteem is verkrijgbaar in zwart essenhout, wit of walnotenhout.

Meer informatie over de DALI SPEKTOR 6
Lees meer over de DALI SPEKTOR 1
Meer informatie over de DALI SPEKTOR VOKAL
Meer informatie over de DALI SUB E-9 F

Accessoires voor de DALI SPEKTOR 6 + SPEKTOR 1 + SPEKTOR VOKAL + SUB E-9 F 5.1

Aanbevolen producten