Skip to content
DALI DALI Rubicon 6 C + Sound Hub Actiev luidsprekersets Actiev luidsprekersets

DALIRubicon 6 C + Sound HubActiev luidsprekersets

Draadloze vloerluidsprekers, tal van mogelijkheden, exclusieve finish en makkelijk te bedienen. De RUBICON 6 C heeft het – met echte hifi-kwaliteit!
set€ 6.247,00

Bekijk ze hier:

Beschrijving

DALI RUBICON 6 C + SOUND HUB – exclusief en draadloos hifi-luidsprekersysteem met schitterend 24-bit-geluid

De RUBICON 6 C en SOUND HUB zijn een uniek draadloos luidsprekersysteem met geavanceerde technologie, eenvoudige bediening en een exclusieve finish. Het heeft dezelfde draadloze functionaliteit als het revolutionaire en EISA-bekroonde CALLISTO-systeem van DALI, maar met betere speakers en de mooie finish van de RUBICON-serie.

Met de RUBICON 6 C krijg je het kippenvelgeluid van zware, traditionele hifi-installaties, maar dan zonder de grote versterkers en dikke luidsprekerkabels die daar ook bij horen. De versterker is namelijk geïntegreerd in de draadloze luidsprekers.

En je krijgt Bluetooth voor muziekstreaming vanaf smartphone, tablet of PC/Mac – heel eenvoudig en heel handig. Als je goed geluid en een elegant interieur belangrijk vindt, dan is RUBICON 6 C de oplossing voor jou. Maar dat is nog niet alles!

Bluesound-streaming met multiroom – de kers op de taart

Wanneer je kiest voor de slimme Bluesound-module (apart verkrijgbaar) combineer je de voordelen van een traditioneel stereosysteem met de onuitputtelijke mogelijkheden van streaming. En met Bluesound en de RUBICON 6 C krijg je een geluidskwaliteit die nog beter is dan die van een CD – helemaal draadloos!

Bluesound is het beste multiroomsysteem dat er bestaat: met internetradio, streamingservices (TIDAL, Spotify, Deezer enz.), uitbreiding met multiroom, een app-controller en een wereld aan muziek, gewoon via de smartphone – je kunt zelfs streamen met echte 24-bit HD-kwaliteit via TIDAL HiFi. Ook kun je het systeem uitbreiden met nog meer draadloze Bluesound-luidsprekers en alles aansturen met je smartphone.

Massief vermogen en draadloze topkwaliteit

Elke RUBICON 6 C heeft een versterker van 250 watt, en als je de bestaande componenten (bijvoorbeeld een CD-speler) aansluit op de compacte SOUND HUB wordt het signaal draadloos doorgestuurd naar de luidsprekers met 24-bit HD-kwaliteit. Deze installatie heeft dus een geluidskwaliteit die vergelijkbaar is met die van een zware, traditionele fullsize installatie.

De RUBICON 6 C is verkrijgbaar met een zwarte of witte hoogglanslak, of echt notenhoutfineer. De SOUND HUB is verkrijgbaar in het zwart. Inclusief Bluetooth-afstandsbediening. De Bluesound-module is apart verkrijgbaar.

Deze set bevat

Het controlecentrum van de CALLISTO- en RUBICON C-systemen van DALI. Vanaf hier worden alle signalen met HD-kwaliteit naar de luidsprekers gestuurd.
Aantal / 1 stuk(s)
Levertijd 1-3 werkdagen - hou rekening met vertraging i.v.m. drukte Levertijd 1-3 werkdagen - hou rekening met vertraging i.v.m. drukte
PrijsDKK 649.00
Exclusieve, draadloze vloerluidspreker met schitterend geluid en mooie finish. Echte hifi-kwaliteit met een minimum aan apparaten en kabels.
Aantal / 2 stuk(s)
Levertijd 3-6 werkdagen - hou rekening met vertraging i.v.m. drukte Levertijd 3-6 werkdagen - hou rekening met vertraging i.v.m. drukte
PrijsDKK 5,598.00

Highlights

 • Erg helder, gedetailleerd en dynamisch geluid, ook voor grotere ruimtes
 • Geavanceerde SMC-speakers en exclusieve afwerking van lak of echt houtfineer
 • Supersimpele installatie en bediening
 • Geïntegreerde Bluetooth voor streaming vanaf smartphone, tablet, mobiel, PC/Mac enz.
 • Kan worden uitgebreid met multiroom, streamingservices en internetradio en app-controller via Bluesound-module (apart verkrijgbaar)
Edwin Konings
Tilburg
99 winkelsVind de dichtsbijzijnde winkel

 • Draadloze vloerluidspreker
 • Bijzonder helder, gedetailleerd en dynamisch geluid, ook voor grotere ruimtes
 • Supersimpele installatie en bediening
 • Kan worden uitgebreid met multiroom, streamingservices en internetradio en app-controller via Bluesound-module (apart verkrijgbaar)
 • Geïntegreerde Bluetooth voor streaming vanaf smartphone, tablet, mobiel, PC/Mac enz.
 • Draadloze signaaloverdracht in 24-bit met HD-kwaliteit tussen SOUND HUB en luidspreker
 • Automatische in- en uitschakelfunctie op alle ingangen (SOUND HUB en luidsprekers)
 • Aansluitingen voor digitale en analoge apparatuur (SOUND HUB)
 • Inclusief Bluetooth-afstandsbediening