Skip to content
DALI DALI OBERON ONWALL + OBERON VOKAL + SUB E-9 F – 5.1 Luidsprekersysteem Luidsprekersysteem

DALIOBERON ONWALL + OBERON VOKAL + SUB E-9 F – 5.1Luidsprekersysteem

Machtig geluid voor aan de muur. Een uitgebreid 5.1-kanaals surroundsysteem dat perfect in de TV-kamer past.
set€ 1.894,00

Bekijk ze hier:

Beschrijving

DALI OBERON ONWALL + OBERON VOKAL + SUB E-9 F – Platte luidsprekers met megageluid

Dankzij het DALI OBERON 5.1-luidsprekersysteem met wandluidsprekers voor de voor- en achterkanalen kun je ook een kleinere TV-kamer omtoveren in een echte home-cinema. Het dynamische en gedetailleerde geluid van de OBERON ONWALL lijkt misschien wat weinig om alle explosies in een actiefilm weer te geven. Maar met de krachtige 9” subwoofer klinkt het echt fenomenaal.

Je krijgt bovendien een elegant ontwerp dat perfect past in een modern interieur. Kortom, Deense topkwaliteit tot in de allerkleinste hoeken. Dit is een systeem waar je nog jarenlang veel plezier van zult hebben.

En met de OBERON VOKAL als middenluidspreker krijgen je filmdialogen en effecten een kristalheldere kwaliteit. Het compacte ontwerp en de naar voren gerichte baspoort passen perfect in de meeste hifi-meubels, maar je kunt hem natuurlijk ook ergens anders neerzetten, bijv. in een kast of onder je beeldscherm.
De allerlaagste tonen zijn voor rekening van de compacte en solide SUB E-9 F die meer dan genoeg vermogen heeft voor de meeste situaties. Dat betekent dat de basgitaar, drums of filmexplosies heel overtuigend klinken, zonder dat het geluid overdreven of rommelig wordt.

Het DALI OBERON 5.1-luidsprekersysteem is verkrijgbaar in zwart essenhout, licht eikenhout, donker notenhout of wit.

Meer informatie over de DALI OBERON ONWALL
Meer informatie over de DALI OBERON VOKAL
Meer informatie over de DALI SUB E-9 F

Deze set bevat

Hebben je luidsprekers wat extra bas nodig? Vul je kamer met een loodzware bas, zonder hem te vullen met grote luidsprekers. In verschillende kleuren.
Aantal / 1 stuk(s)
Levertijd 1-3 werkdagen - hou rekening met vertraging i.v.m. drukte Levertijd 1-3 werkdagen - hou rekening met vertraging i.v.m. drukte
Prijs€ 549,00
De middenluidspreker uit de OBERON-serie past perfect in een hifi-meubel. De afwerking past bij de andere luidsprekers in de serie.
Aantal / 1 stuk(s)
Levertijd 3-6 werkdagen - hou rekening met vertraging i.v.m. drukte Levertijd 3-6 werkdagen - hou rekening met vertraging i.v.m. drukte
Prijs€ 349,00
Plat en discreet ontwerp met overtuigend hifi-geluid voor aan de muur. Een veelzijdige kwaliteitsluidspreker voor home-cinema en muziek.
Aantal / 2 paar
Levertijd 3-6 werkdagen - hou rekening met vertraging i.v.m. drukte Levertijd 3-6 werkdagen - hou rekening met vertraging i.v.m. drukte
Prijs€ 996,00

Highlights

  • Goede en muzikale allround-eigenschappen
  • Eenvoudig aan te sturen met een gewone installatie
  • Strak en elegant ontwerp
  • Geschikt voor films en muziek
  • 9”-subwoofer met krachtig, massief basgeluid