Skip to content
DALI DALI OBERON 5 + OBERON 1 + OBERON VOKAL + SUB E-9 F Luidsprekersysteem Luidsprekersysteem

DALIOBERON 5 + OBERON 1 + OBERON VOKAL + SUB E-9 FLuidsprekersysteem

EISA-bekroond hifi-luidsprekersysteem voor home-cinema en muziek. Massief geluid voor al je films en een elegant, interieurvriendelijk ontwerp.
set€ 2.094,00

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Het DALI OBERON 5.1-luidsprekersysteem heeft een overtuigend hifi-geluid en een elegant, interieurvriendelijk ontwerp voor een betaalbare prijs. Dit systeem heeft een aantal geavanceerde technologieën die direct afkomstig zijn van de DALI EPICON- en RUBICON-serie. Bijvoorbeeld DALI’s unieke SMC-magneetsysteem voor een extra helder en gedetailleerd geluid uit de bas-/middenspeakers.

Het goede geluid past uitstekend bij het strakke, Scandinavische ontwerp dat heel harmonisch en discreet past in een modern interieur. De OBERON-serie heeft de gerenommeerde EISA Award 2019-2020 gewonnen als ‘Best Buy’ in de categorie luidsprekersystemen voor home-cinema. Dat bewijst dat dit een bijzonder geslaagde combinatie is.

Dynamiek en details

De voorkanalen worden verzorgd door een OBERON 5-vloerluidspreker met een indrukwekkend vermogen in een redelijk compact formaat. Voor de achterkanalen is gekozen voor de compacte OBERON 1. Die klinkt niet alleen heel goed, hij is ook nog eens gemakkelijk aan de muur te hangen dankzij het geïntegreerde ophangsysteem. En met de OBERON VOKAL als middenluidspreker krijgen je filmdialogen en effecten een kristalheldere kwaliteit.

De allerlaagste tonen zijn voor rekening van de compacte en solide SUB E-9 F die meer dan genoeg vermogen heeft voor de meeste situaties. Dat betekent dat de basgitaar, drums of filmexplosies heel overtuigend klinken, zonder dat het geluid overdreven of rommelig wordt.

Het DALI OBERON 5.1-luidsprekersysteem is verkrijgbaar in zwart essenhout, donker notenhout, licht eikenhout of matwit.

Meer informatie over de DALI OBERON 5
Lees meer over de DALI OBERON 1
Meer informatie over de DALI OBERON VOKAL
Meer informatie over de DALI SUB E-9 F

Deze set bevat

Hebben je luidsprekers wat extra bas nodig? Vul je kamer met een loodzware bas, zonder hem te vullen met grote luidsprekers. In verschillende kleuren.
Aantal / 1 stuk(s)
Levertijd 1-3 werkdagen - hou rekening met vertraging i.v.m. drukte Levertijd 1-3 werkdagen - hou rekening met vertraging i.v.m. drukte
Prijs€ 549,00
De middenluidspreker uit de OBERON-serie past perfect in een hifi-meubel. De afwerking past bij de andere luidsprekers in de serie.
Aantal / 1 stuk(s)
Levertijd 3-6 werkdagen - hou rekening met vertraging i.v.m. drukte Levertijd 3-6 werkdagen - hou rekening met vertraging i.v.m. drukte
Prijs€ 349,00
Slanke en compacte vloerluidspreker met een vol en overtuigend hifi-geluid. Ideaal voor muziekliefhebbers die niet te veel willen betalen.
Aantal / 1 paar
Levertijd 1-3 werkdagen - hou rekening met vertraging i.v.m. drukte Levertijd 1-3 werkdagen - hou rekening met vertraging i.v.m. drukte
Prijs€ 798,00
Het compactste model uit de OBERON-serie heeft een indrukwekkend hifi-geluid, maar neemt bijna geen ruimte in beslag. Voor muur, kast of standaard.
Aantal / 1 paar
Levertijd 1-3 werkdagen - hou rekening met vertraging i.v.m. drukte Levertijd 1-3 werkdagen - hou rekening met vertraging i.v.m. drukte
Prijs€ 398,00

Highlights

  • Slank en interieurvriendelijk ontwerp
  • Mooie bas en dynamiek voor dit compacte formaat
  • Eenvoudig aan te sturen met een gewone installatie
  • Bas-/middenspeakers met SMC-magneetsysteem
  • 9”-subwoofer met krachtig, massief basgeluid