Skip to content

DALIOBERON 1 C + Subwoofer - 2.1Draadloze luidspreker - stereo

Draadloos en compact EQUI-luidsprekersysteem met een schitterend hifi-geluid en veel vermogen. Met krachtige 12”-subwoofer!
set€ 2.395,00
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

DALI OBERON 1 C + SOUND HUB COMPACT + WSR + SUB E-12 F – compact en krachtig draadloos EQUI-luidsprekersysteem met schitterend hifi-geluid en veel vermogen

De DALI OBERON 1 C + SOUND HUB COMPACT + WSR + SUB E-12 F is een compact en draadloos EQUI-luidsprekersysteem met een schitterend hifi-geluid en veel vermogen. Dit moet je horen! Met dit systeem krijg je het indrukwekkende geluid van zware, traditionele hifi-installaties, maar dan zonder de grote versterkers, vloerluidsprekers en dikke luidsprekerkabels die daar ook bij horen. De versterkers zijn namelijk geïntegreerd in de draadloze luidsprekers, en via de draadloze adapter is zelfs de subwoofer helemaal draadloos!

Als je een krachtige 12”-subwoofer toevoegt aan de compacte OBERON 1 C-luidsprekers krijgen je laagste frequenties extra veel vermogen, ook in een grote ruimte. Alles klinkt dan nog beter, of je nu naar muziek luistert of een goede film kijkt. Je muziek en filmeffecten krijgen een fysieke dimensie, en als je een feestje geeft en je gasten op de dansvloer wilt krijgen, dan lukt dat gegarandeerd!

Kortom, die unieke systeem heeft een schitterend fullrange hifi-geluid en alle voordelen van streaming, wat prettig is voor jou, je muziek – en je interieur! Als je nog beter geluid wilt voor dezelfde prijs, kun je lang zoeken.

Perfect draadloos TV-geluid met echte hifi-kwaliteit

En je krijgt Bluetooth voor muziekstreaming vanaf smartphone enz. En omdat alle ingangen van het systeem zichzelf automatisch aan- en uitzetten, is het heel simpel om naar muziek te luisteren. Maar dat is nog niet alles! Via de slimme SOUND HUB COMPACT krijg je een digitale HDMI-ingang voor je TV met Audio Return Channel (ARC) voor nog meer leuke mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld het volume regelen met de afstandsbediening van de TV en het systeem schakelt zichzelf automatisch aan en uit, zodat jij alleen maar hoeft te genieten van het mooie geluid.

Je kunt een SOUND HUB COMPACT opbergen in een hifi-meubel of achter de TV als je daar nog wat ruimte over hebt. In dat geval kun je het beste het geïntegreerde sleutelgatsysteem gebruiken.

Let op: Als je geïntegreerde Bluesound-streaming wilt, of als je later wilt uitbreiden met draadloos surroundgeluid, dan moet je EQUI combineren met de geavanceerdere SOUND HUB.

Deze set bevat

Compacte controlbox voor draadloos EQUI-luidsprekersysteem. Sluit muziekbronnen en HDMI-TV aan en stuur alles met HD-kwaliteit naar je luidsprekers.
Aantal / 1 stuk
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis! Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!
Prijs€ 299,00
Echt draadloos hifi-geluid hoeft niet groot, ingewikkeld of duur te zijn. Met deze compacte EQUI-luidsprekers krijg je goed geluid voor muziek en TV.
Aantal / 1 paar
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis! Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!
Prijs€ 1.098,00
Vul je kamer met de verrassend grote bas uit deze relatief kleine luidspreker. Ingebouwde digitale versterker. Verschillende kleuren.
Aantal / 1 stuk
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis! Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!
Prijs€ 849,00
Maak je draadloze DALI EQUI-systeem af met een goede subwoofer. Je kunt de draadloze adapter aansluiten op elke actieve subwoofer, zonder kabel.
Aantal / 1 stuk
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis! Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!
Prijs€ 149,00

Meer afbeeldingen van de DALI OBERON 1 C + Subwoofer - 2.1

DALI DALI OBERON 1 C + Subwoofer - 2.1 Draadloze luidspreker - stereo Draadloze luidspreker - stereo

Highlights

 • Draadloze en compacte EQUI-luidsprekers
 • Krachtige en draadloze 12”-subwoofer
 • Heel helder en dynamisch hifi-geluid, ook in grotere ruimtes
 • Supersimpele installatie en bediening, incl. geïntegreerde Bluetooth voor muziekstreaming
 • Uitstekend digitaal TV-geluid via HDMI, functie voor automatisch aan- en uitzetten en volumeregeling met de TV-afstandsbediening.
Menno Hendriks
Utrecht
99 winkelsVind de dichtsbijzijnde winkel
Menno Hendriks

 • Draadloze en compacte EQUI-luidsprekers
 • Krachtige en draadloze 12”-subwoofer via WSR-adapter
 • Heel helder en dynamisch hifi-geluid, ook in grotere ruimtes
 • Met Bluetooth 5.0 voor draadloze muziek vanaf smartphone, tablet, PC/Mac enz.
 • Supersimpele installatie en bediening
 • Uitstekend digitaal TV-geluid via HDMI, functie voor automatisch aan- en uitzetten en volumeregeling met je huidige TV-afstandsbediening
 • Aansluitingen voor digitale en analoge bronnen
 • Inclusief Bluetooth-afstandsbediening

Accessoires voor de DALI OBERON 1 C + Subwoofer - 2.1

Aanbevolen producten

DALI OBERON 7 C Draadloze luidspreker - stereo
DALI OBERON 7 C
Draadloze luidspreker - stereo
€ 2.198,00 / paar
5