Skip to content
DALI DALI CALLISTO 2 C + Sound Hub Actiev luidsprekersets Actiev luidsprekersets

DALICALLISTO 2 C + Sound HubActiev luidsprekersets

Draadloze luidsprekers met eindeloos veel mogelijkheden en eenvoudige bediening. CALLISTO heeft het allemaal – met echte hifi-kwaliteit!
set€ 3.047,00

Bekijk ze hier:

Beschrijving

DALI CALLISTO 2 C + Sound Hub – draadloos hifi-luidsprekersysteem met schitterend geluid

De CALLISTO 2 C en Sound Hub zijn een schitterend hifi-systeem met alle draadloze mogelijkheden die je maar kunt wensen en het kippenvelgeluid van traditionele installaties. Maar dan zonder grote versterker en dikke luidsprekerkabels. De versterker is namelijk geïntegreerd in de draadloze luidsprekers.

En je krijgt Bluetooth voor muziekstreaming vanaf smartphone, tablet of PC/Mac – heel eenvoudig en heel handig. Als je goed geluid en een elegant interieur belangrijk vindt, dan is CALLISTO de oplossing voor jou. Maar dat is nog niet alles!

Bluesound-streaming met multiroom – het puntje op de i

Als je kiest voor de slimme Bluesound-module (apart verkrijgbaar) combineer je de voordelen van een traditioneel stereosysteem met de onuitputtelijke mogelijkheden van streaming. En dat zonder compromissen op het gebied van geluidskwaliteit. Met Bluesound en CALLISTO krijg je namelijk een geluidskwaliteit die nog beter is dan een CD – helemaal draadloos!

Bluesound is het beste multiroomsysteem dat er bestaat: met internetradio, streamingservices (TIDAL, Spotify, Deezer enz.), uitbreiding met multiroom, een app-controller en een wereld aan muziek, gewoon via de smartphone – je kunt zelfs streamen met echte 24-bit HD-kwaliteit via TIDAL HiFi. Ook kun je het systeem uitbreiden met nog meer draadloze Bluesound-luidsprekers en alles aansturen met je smartphone.

Massief vermogen en draadloze topkwaliteit

Elke CALLISTO-luidspreker heeft een versterker van 250 watt, en als je de bestaande componenten (bijvoorbeeld een CD-speler) aansluit op de compacte Sound Hub wordt het signaal draadloos doorgestuurd naar de luidsprekers met 24-bit HD-kwaliteit. Deze installatie heeft dus een geluidskwaliteit die vergelijkbaar is met die van een echt goede, traditionele fullsize installatie.

De CALLISTO 2 C is verkrijgbaar in zwart essenhout of matwit. De Sound Hub is verkrijgbaar in het zwart. Inclusief Bluetooth-afstandsbediening. De Bluesound-module is apart verkrijgbaar.

Meer informatie over de CALLISTO 2 C
Meer informatie over de Sound Hub
Meer informatie over de de BluOS NPM-1-module.

Highlights

 • Compacte streamingluidsprekers
 • Bijzonder helder, gedetailleerd en dynamisch geluid
 • Supersimpele installatie en bediening
 • Geïntegreerde Bluetooth voor streaming vanaf smartphone, tablet, mobiel, PC/Mac enz.
 • Kan worden uitgebreid met multiroom, streamingservices en internetradio en app-controller via Bluesound-module (apart verkrijgbaar)
Barry van Vemde
Nijmegen
99 winkelsVind de dichtsbijzijnde winkel

 • Compacte streamingluidsprekers
 • Bijzonder helder, gedetailleerd en dynamisch geluid
 • Supersimpele installatie en bediening
 • Kan worden uitgebreid met multiroom, streamingservices en internetradio en app-controller via Bluesound-module (apart verkrijgbaar)
 • Geïntegreerde Bluetooth voor streaming vanaf smartphone, tablet, mobiel, PC/Mac enz.
 • Draadloze signaaloverdracht in 24-bit met HD-kwaliteit tussen Sound Hub en luidspreker
 • Automatische in- en uitschakelfunctie op alle ingangen (Sound Hub en luidsprekers)
 • Aansluitingen voor digitale en analoge apparatuur (Sound Hub)
 • Inclusief Bluetooth-afstandsbediening

Accessoires voor de DALI CALLISTO 2 C + Sound Hub