Skip to content
NAD NAD D3045 + B&W 606 Stereosysteem Stereosysteem

NADD3045 + B&W 606Stereosysteem

Schitterende geluidskwaliteit, TV-geluid via HDMI, tweerichtings-Bluetooth, draaitafelingang en een mooie afwerking. Serieus en compact hifi-product!
set€ 1.487,00
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

NAD D3045 + B&W 606 – compact hifi-systeem met schitterend geluid, mooie finish, Bluetooth en indrukwekkend TV-geluid via HDMI

De D3045 + 606 is een compacte hifi-installatie met een schitterend geluid. Ondanks het compacte formaat zit hij propvol mogelijkheden en klinkt hij geweldig! De 2 x 60 watt is meer dan genoeg vermogen om alles uit de geavanceerde Bowers & Wilkins-luidsprekers te halen.        

Hij heeft een stijlvol ontwerp, zodat je ogen ook niets tekortkomen. Je kunt de versterker horizontaal en verticaal plaatsen – de elegante display draait automatisch mee, zodat hij altijd goed staat. Daarnaast heeft hij tweerichtings-Bluetooth, waardoor je via de versterker kunt streamen naar een Bluetooth-hoofdtelefoon.

De D3045 heeft een HDMI-ingang met Audio Return Channel en CEC. Dat betekent dat je maar één HDMI-kabel hoeft te trekken tussen de versterker en TV voor TV-geluid met perfecte digitale kwaliteit en volumeregeling met de bestaande afstandsbediening van je TV. Het werkt allemaal vanzelf, zonder vervelende instellingen. Hij schakelt zich zelfs automatisch in en uit. Veel eenvoudiger wordt het niet om echt hifi-geluid uit je TV te halen.

Geavanceerde compacte luidsprekers met een massief geluid
De compacte Bowers & Wilkins 606 geeft een mooi en groot geluidsbeeld voor muziek en films. Zo klinkt echte hifi-kwaliteit, en dat in een handig en compact formaat. Je kunt hem in de kast of op een standaard zetten, of aan de muur hangen. De 606 is verkrijgbaar in mooi matwit en matzwart, zodat hij altijd bij je interieur past.

Inclusief afstandsbediening.

Meer informatie over de NAD D3045
Meer informatie over de Bowers & Wilkins 606 S2

Deze set bevat

Schitterende geluidskwaliteit, TV-geluid via HDMI, tweerichtings-Bluetooth, draaitafelingang en een mooie afwerking. Serieus en compact hifi-product!
Aantal / 1 stuk
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis! Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!
Prijs€ 949,00

Highlights

  • Compact, elegant en robuust ontwerp
  • TV-geluid via HDMI/Audio Return Channel
  • Bluetooth met tweerichtingsfunctie voor draadloze hoofdtelefoon
  • Indrukwekkende geluidskwaliteit en veel vermogen
  • De display of de voorkant draait automatisch (verticale en horizontale plaatsing mogelijk)