Skip to content

Goed, beter, best

Welke installatie moet ik kiezen?

Als je zo veel mogelijk geluid voor je geld wilt, gaat er gewoon niets boven een echte stereo-installatie. Hieronder vind je een aantal suggesties.

De donkere winter en dan ook nog eens een lockdown – het zit allemaal niet mee. Maar als je toch de hele dag thuis zit, kun je muziek gebruiken om een beetje licht in de duisternis te brengen. Met goede muziek en een echte installatie haal je de buitenwereld naar binnen en kun je dromen over de dag dat je weer naar een concert of festival mag.

Bij HiFi Klubben weten we precies welke producten het best bij elkaar passen. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van verschillende installaties in verschillende prijsklassen. Wat is goed genoeg voor jou? Wij staan voor je klaar met tips en advies.

Compacte en slimme streaminginstallaties

Goed - De CEOL N10 + ALTO 5 Mk2 is een geniale en gebruiksvriendelijke mini-installatie met geïntegreerde HEOS-multiroom. CD, FM-radio-radio, meer dan genoeg aansluitingen, inclusief TV, en een schitterend hifi-geluid. Zwart of wit. 

Beter - De Sonos Amp + OBERON 3 is een complete, draadloze mini-installatie met alles om muziek af te spelen via streamingservices, internetradio of mobiel/tablet met echte hifi-kwaliteit. Klaar voor multiroom met draadloze luidsprekers in het hele huis.

Best - De POWERNODE 2i + 606 Anniversary Edition is een compacte streaminginstallatie met zeer goed geluid. Meer heb je niet nodig om te genieten van een wereld aan muziek. En je kunt alles aansturen met je telefoon. Perfect voor het geluid uit de TV.

Krachtige installaties voor echt goed geluid

Goed - De C338 en 606 S2 Anniversary Edition is een stijlvol hifi-stereosysteem voor muziek en TV-geluid. Met eindeloos veel mogelijkheden voor digitale en analoge muziekbronnen, inclusief draaitafelingang en streaming via Chromecast.

Beter - De NAD C388 + Bowers & Wilkins 704 S2 is een geavanceerde en fullsize hifi-stereo-installatie. Met 2 x 150 NAD-watt en elegante vloerluidsprekers uit de exclusieve 700-serie van Bowers & Wilkins ben je helemaal klaar voor geluid op eliteniveau.

Best - De TDAI-1120 + RUBICON 6 HFK JUBILEE EDITION is een unieke en exclusieve streaminginstallatie. RoomPerfect past het geluid perfect aan op je kamer en de krachtige vloerluidsprekers zijn onderdeel van een extra mooie Limited Edition-jubileumversie.