Skip to content
Bowers & Wilkins Bowers & Wilkins ISW-4 in-wall SA250MK2 Subwoofer  Subwoofer

Bowers & WilkinsISW-4 in-wall SA250MK2Subwoofer

Zware in-wall-subwoofer met prachtige basweergave en uitstekende geluidskwaliteit. Compleet systeem met aparte versterker en backbox.
set€ 1.959,00

Bekijk ze hier:

Beschrijving

B&W ISW-4 – uitstekende in-wall subwoofer

De ISW-4 is een zware en krachtige subwoofer voor wandmontage; het perfecte compromis dat films en muziek een massief en krachtig geluid geeft, zonder dat je grote luidsprekers of een traditionele subwoofer nodig hebt.

Zijn twee supersterke 8” long-throw-basspeakers en klasse D-versterker met 250 watt produceren een ultrasonisch diepe bas die je niet alleen hoort, maar ook voelt. En als je snakt naar meer, kun je nóg een ISW-4 op de versterker aansluiten. Dan kom je zeker niet tekort, ook niet in grote kamers.*

Aparte eindversterker voor gemakkelijk instellen

De ISW-4 is natuurlijk niet heel toegankelijk als hij eenmaal in de muur zit. Daarom heeft Bowers & Wilkins de eindversterker en alle knoppen in een aparte behuizing gedaan, die past bij gewone stereo- en surroundcomponenten. De SA250 heeft een vermogen van 250 watt, en omdat het een klasse D-versterker is, blijft de warmteontwikkeling minimaal. Dit betekent dat je deze versterker probleemloos in een gesloten kast kunt zetten. Hij wordt bovendien geleverd met een (verwijderbare) rack-mount, zodat je hem altijd optimaal kunt plaatsen.

Naast de instellingen voor de scheidingsfrequentie, de fase en het volume heeft de versterker ook een Bass EQ met drie standen en aparte instellingen voor muziek en films. Zo kun je het geluid perfect afstemmen op je andere luidsprekers, muziekkamer en persoonlijke smaak.

Loodzware, geïntegreerde backbox

De ISW-4 is speciaal ontwikkeld voor de bijgeleverde backbox. Die backbox geeft de subwoofer een heel nauwkeurig vastgesteld volume waarin hij zijn werk kan doen. Hij is ook nodig voor de geïntegreerde equaliser. De backbox is 140 cm hoog en moet vanaf de achterkant van de wand gemonteerd worden. Daar moet je wel rekening mee houden als je een home-cinema met deze subwoofer aan het plannen bent. Maar je kunt wel zelf kiezen of je de subwoofer/backbox horizontaal of verticaal wilt inbouwen, dus dat geeft enige flexibiliteit.

Hier vind je de technische tekeningen.

* De equaliser en alle instellingen gelden voor beide uitgangen van de SA250. Daarom is het belangrijk dat de subwoofers symmetrisch geplaatst worden als je er twee gebruikt.