Skip to content

Bowers & WilkinsCWM7.5Wandluidsprekers

Exclusieve tweeweg-wandluidspreker met exclusieve B&W-techniek. Een fantastische oplossing, zelfs voor de meest kritische oren.

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

B&W CWM7.5 - twee-weg in-wall luidspreker voor veeleisende gebruikers

De CWM7.5 is een exclusieve twee-weg in-wall luidspreker die zelfs de meest veeleisende oren kan plezieren. In vergelijking met CWM7.4 is de bas/midrange unit wat kleiner van formaat ( 5" in plaats van 6") , en je krijgt niet helemaal zo veel volheid in het diepste laag. Aan de andere kant is de CWM7.5 goedkoper en compacter, en als je inbouw geluid wilt van topkwaliteit zonder je bankrekening volledig te moeten plunderen, is de CWM7.5 een uitstekende oplossing. Het is ook ideaal als zij/achter luidspreker in een Home Theater systeem op basis van voorbeeld de CWM7.3 of de CWM7.4 als frontkanalen.

De CWM7.5 is het kleinste model in de B&W CI700 high-end serie. In vergelijking met de goedkopere CI600 serie hebben de 700-modellen meer eenheden, een exclusieve cross-over en een geïntegreerde "BackBox" behuizing met doorstroomopening-reflex systeem. Het biedt daarmee volledige controle over de lage frequenties en een sterk verbeterde geluidskwaliteit voor muziek en films.

Zowel voor muziek als Home Theater Of je nu luistert naar muziek of films, de CWM7.5 zal je kwalitatieve prestaties geven die kunnen concurreren met vele traditionele kwaliteitsluidsprekers. Als je inbouw geluid wilt van topkwaliteit zonder de stap te maken naar de ultieme CWM7.3 of CWM7.4, is de CWM7.5 een voor de hand liggende oplossing. Het is ook ideaal als een zij/achter luidspreker in een Home Theater systeem op basis van de CWM7.3 in de front kanalen.

Highlights

  • Overtuigend hifi-geluid uit vrijwel onzichtbare luidsprekers
  • Voor muziek en home-cinema
  • Continuum-bas/middenspeaker en Carbon Dome-tweeter
  • Geïntegreerde backbox met extra reservoir
  • Heel geschikt om achteraf in de muur in te bouwen.

Technische specificaties

Frequentiebereik (-6 dB)49-28.000 Hz
Gevoeligheid86 dB
Impedantie6 ohm

Accessoires voor de Bowers & Wilkins CWM7.5

Aanbevolen producten

Sonos Amp Muzieksysteem met streaming
Muzieksysteem met streaming
€ 779,00 / stuk