Skip to content

Bowers & WilkinsCWM7.4Wandluidsprekers

Exclusieve tweeweg-wandluidspreker met exclusieve B&W-techniek. Een fantastische oplossing, zelfs voor de meest kritische oren.

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

B&W CWM7.4 - twee-weg in-wall luidspreker voor veeleisende gebruikers

CWM7.4 is een exclusieve twee-weg in-wall speaker die zelfs de meest veeleisende oren zal kunnen bekoren. In vergelijking met de goedkopere en iets kleinere CWM7.5 heeft de bas/midrange unit een grootte van 6" (150 mm) in plaats van 5". Je krijgt daarmee een diepere bas en voller geluid waarmee je gemakkelijk een normale kamer kunt vullen.
 
De CWM7.4 is het middelste model in de B&W CI700 high-end serie. In vergelijking met de goedkopere CI600 serie hebben de 700-modellen meer en betere eenheden, een exclusiever cross-over filter en een geïntegreerde "Back Box" behuizing met basreflex poort. Het biedt volledige controle over de lage frequenties en een sterk verbeterde geluidskwaliteit voor muziek en films.

Zowel voor muziek als Home Theater Of je nu luistert naar muziek of films, de CWM7.4 zal je kwalitatieve prestaties geven die kunnen concurreren met vele traditionele kwaliteitsluidsprekers. Als je inbouw geluid wilt van topkwaliteit zonder de stap te maken naar de ultieme CWM7.3 is de CWM7.4 een voor de hand liggende oplossing. Het is ook ideaal als een zij/achter luidspreker in een Home Theater systeem op basis van de CWM7.3 in de front kanalen.

Technische specificaties

Frequentiebereik (-6 dB)47-28.000 Hz
Gevoeligheid89 dB
Impedantie6 ohm

Accessoires voor de Bowers & Wilkins CWM7.4