Skip to content

Bowers & WilkinsCWM7.3Wandluidsprekers

Inbouwluidsprekers op het hoogste niveau. Als B&W iets doet, doen ze het goed: compromisloze kwaliteit en een prachtig geluid.

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

B&W CWM7.3 - exclusieve drie-weg in-wall luidspreker van compromisloze kwaliteit

CWM7.3 is een grote, compromisloze en audiofiele drie-weg in-wall luidspreker die zelfs de meest veeleisende oren kan bekoren. In vergelijking met de goedkopere CWM7.4 is deze speaker uitgerust met de twee vaste 6" (150 mm) woofers, en als klap op de vuurpijl krijg je de unieke FST midrange van B&W, die een kristalheldere weergave van stemmen en instrumenten biedt.

De CWM7.3 is het grootste model in de B&W CI700 high-end serie. In vergelijking met de goedkopere CI600 serie hebben de 700-modellen nog meer eenheden, een exclusievere cross-over filter en een geïntegreerde "Back Box" behuizing met basreflex poort. Het geeft volledige controle over de lage frequenties en een sterk verbeterde geluidskwaliteit bij muziek en films.

Zowel voor muziek als home theater Of je nu luistert naar muziek of films kijkt, de CWM7.3 geeft je zoveel kwaliteit en kracht dat deze gemakkelijk kan concurreren met veel traditionele luidsprekers in de exclusieve klasse. De CWM7.3 is de perfecte keuze voor uw belangrijkste luisterplaats waar het zo goed als mogelijk moet klinken. Het is geschikt voor stereo-weergave of voor je Home Theater installatie. De CWM7.3 kan ook fungeren als een fantastische center luidspreker, en voor dit gebruik kan de midrange/tweeter sectie 90 graden gedraaid worden, zodat je de juiste spreiding van het geluid krijgt.

Topkwaliteit loont op de lange termijn Als je inbouwgeluid wilt van topkwaliteit, dan is CWM7.3 een ultieme oplossing, eventueel aangevuld met kleinere muur- of plafondluidsprekers uit 7-serie voor de zij/achterkanalen en in de andere kamers. En als je het hele proces van het plannen en uitvoeren van een verborgen luidsprekersysteem nog moet doorlopen, waarom dan niet het maximale er uit halen? In verhouding tot de totale kostprijs van bijvoorbeeld een verbouwing vormt de prijs van hoogwaardige topluidsprekers een druppel op een gloeiende plaat, en je zal daarvoor van een superieure geluidservaring kunnen genieten gedurende vele jaren die komen.

Technische specificaties

Frequentiebereik (-6 dB)43-28.000 Hz
Gevoeligheid90 dB
Impedantie4 ohm

Accessoires voor de Bowers & Wilkins CWM7.3