Skip to content

Bowers & WilkinsCCM7.5 S2Plafondluidspreker

De Bowers & Wilkins CCM Cinema 7 heeft een 7” bas-/middenspeaker voor een indrukwekkend surround- en stereogeluid. Eenvoudige plafondmontage.
Wit

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

De Bowers & Wilkins CCM7.5 S2 – serieuze plafondluidspreker met een mooi en discreet geluid voor home-cinema’s en stereomuziek

De Bowers & Wilkins CCM7.5 S2 is een uitstekende 7”-plafondluidspreker die zeer geschikt is voor de zij-, achter- of bovenkanalen van een goede inbouwhome-cinema, inclusief Dolby Atmos, DTS:X en Auro 3D. En je kunt hem natuurlijk ook gebruiken voor achtergrondmuziek in kamers waar je geen luidsprekers neer wilt zetten, maar wel met zo goed mogelijk geluid van je favoriete muziek wilt genieten.

En als je absoluut een luidsprekerloze home-cinema wilt, maar de voorkanalen niet in de muur kunt wegwerken – vanwege bijv. beton of een raam – dan kan de CCM7.5 S2 ook dienen als linker-, rechter- en middenluidspreker. Maar een echte, hoogwaardige in-wall luidspreker zoals de CWM7.5 S2 van Bowers & Wilkins klinkt natuurlijk wel beter. En dat geldt ook voor een paar traditionele luidsprekers, bijvoorbeeld uit de 700-serie van Bowers & Wilkins.

Let op: de CCM7.5 S2 gebruikt dezelfde montageopeningen als de oudere CCM Cinema 7. Je kunt dus heel snel en eenvoudig upgraden naar het hoorbaar betere geluid van de S2-versie.

De CCM7.5 S2 wordt geleverd met een matwitte voorgrill (kan overgespoten worden). Vierkante voorgrill en backbox apart verkrijgbaar.

Hier vind je de technische tekeningen

Highlights

  • Ideaal voor de achter- of hoogtekanalen van een goed surroundsysteem
  • Voor mooie achtergrondmuziek zonder zichtbare luidsprekers
  • Een slimme oplossing als wandmontage niet kan vanwege glas, beton enz.
  • Eenvoudige montage zonder gereedschap met QuickDogs-systeem
  • Kan met of zonder backbox gebruikt worden

Technische specificaties

Frequentiebereik (-3 dB)32-28.000 Hz
Frequentiebereik (-6 dB)25-33.000 Hz
Gevoeligheid90 dB
Impedantie8 ohm

Accessoires voor de Bowers & Wilkins CCM7.5 S2

Aanbevolen producten

NAD CI 980 Eindversterker voor CI
Eindversterker voor CI
€ 1.449,00 / stuk
NAD C 298 Eindversterker
Eindversterker
€ 1.999,00 / € 2.099,00 / stuk