Skip to content

Bowers & WilkinsCCM7.3Plafondluidspreker

Compromisloze drieweg plafondluidspreker met FST midrange en technologie die direct is afgeleid van de meest exclusieve B&W series. Als bij plafondgeluid alleen het allerbeste goed genoeg is.

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

B&W CCM7.3 - drieweg plafond luidspreker in de high-end klasse

De CCM7.3 is een echt audiofiele drieweg plafondluidspreker die zelfs de meest veeleisende oren kan bekoren. Zoals de goedkopere CCM7.4 heeft dit model twee vaste 5" eenheden en een hoogwaardige Nautilus-loaded tweeter. Het verschil is dat de CCM7.3 verder is uitgerust met de unieke FST midrange driver van B&W, die een kristalheldere weergave van stemmen en instrumenten verzorgt.

Of je nu luistert naar muziek of films, de CCM7.3 zal je zoveel kwaliteit en vermogen geven dat deze gemakkelijk kan concurreren met vele hoogwaardige traditionele luidsprekers. Als je overal in huis inbouw luidsprekergeluid wilt in absolute topkwaliteit, dan zal de CCM7.3 in veel gevallen de voor de hand liggende oplossing zijn. Je kunt de luidspreker bijvoorbeeld monteren in het plafond boven de eettafel of in de slaapkamer, om daarne jarenlang te genieten van een uniek schoon, fris en dynamisch geluid.

Audiofiel filmgeluid uit het plafond Met zijn unieke hoek van 45 graden van de eenheden heb je echt de mogelijkheid om een ​​compleet hoge kwaliteit Home Theater systeem te creëren dat uitsluitend bestaat uit verborgen plafondluidsprekers. Een perfect alternatief als beton, glas of andere obstakels het onmogelijk maken om luidsprekers in te bouwen in de muur. En als je nog door het hele proces van het plannen en uitvoeren van een verborgen luidsprekersysteem moet gaan, waarom zou je dan niet het maximale eruithalen?

Technische specificaties

Frequentiebereik (-6 dB)49-28.000 Hz
Gevoeligheid90 dB
Impedantie6 ohm

Accessoires voor de Bowers & Wilkins CCM7.3