Skip to content
Bluesound Bluesound PULSE SOUNDBAR2i + PULSE SUB

BluesoundPULSE SOUNDBAR2i + PULSE SUB

Unieke soundbar met uitstekende geluidskwaliteit, inclusief draadloze subwoofer. En natuurlijk met alle mogelijkheden van Bluesound!
Bespaar € 200,00
set€ 1.498,00
Van € 1.698,00

Bekijk ze hier:

Beschrijving

BLUESOUND PULSE SOUNDBAR2i + SUB – SCHITTEREND GELUID VOOR JE TV EN MUZIEK, EN EINDELOOS VEEL SLIMME MULTIROOM-MOGELIJKHEDEN

PULSE SOUNDBAR2i

De PULSE SOUNDBAR2i is misschien wel de beste soundbar ter wereld. Hij is heel gebruiksvriendelijk en speelt het geluid van de TV en al je muziek met schitterende kwaliteit af. Daarnaast werkt hij perfect samen met het immens populaire en bekroonde Bluesound-systeem.

De PULSE SOUNDBAR2i lijkt eigenlijk op een gewone soundbar, maar hij zit tot de nok toe vol met exclusieve en geavanceerde digitale technologie. Het is een uniek product dat veel meer kan dan een ‘normale’ soundbar. Zo heeft hij twee uitgebreide, geïntegreerde driewegluidsprekersystemen die worden aangestuurd door 6 x 20 watt, voor een geluidskwaliteit die zo goed is dat je eigenlijk geen subwoofer nodig hebt.

En als je toch meer bas wilt voelen, kun je een willekeurige subwoofer aansluiten op de RCA-uitgang – of streamen als je kiest voor de PULSE SUB van Bluesound. Dan heb je gegarandeerd genoeg vermogen om de hele kamer te vullen met goed geluid. Op zoek naar een soundbar? Beter dan dit wordt het echt niet. Zeker omdat je alle multiroom-mogelijkheden van Bluesound er gewoon gratis en voor niets bij krijgt!

Alles aansturen met je smartphone

Met de Bluesound-app heb je een totaaloverzicht van al je muziek, met albumhoezen en alle functies die maar nodig zijn. Je krijgt ook toegang tot Tidal, Spotify Connect, Deezer en andere streamingservices. En alle muziekformaten die er maar bestaan – inclusief 24-bit – kunnen met een schitterende kwaliteit worden afgespeeld.

De muziek op de smartphone of tablet kun je draadloos afspelen via Wi-Fi of Bluetooth, incl. aptX. En hij heeft natuurlijk ook internetradio. Nog een slim detail: de luidspreker kan 180 graden gedraaid worden, zodat je zelf kunt kiezen of de kabelaansluitingen aan de boven- of onderkant zitten (Behalve voor de montage via de muurbevestiging). Zo kun je de meest elegante oplossing vinden, en de luidspreker houdt zelf bij hoe hij staat.

Eindeloze combinatiemogelijkheden – ook geschikt voor multiroom

De PULSE SOUNDBAR2i levert een geluidskwaliteit die uniek is voor een streamingluidspreker van dit formaat. En dat is nog niet alles! Als je wilt, kun je het systeem in no time uitbreiden met andere Bluesound-componenten, zodat je in meerdere kamers naar muziek kunt luisteren – met in iedere kamer dezelfde of juist andere nummers.

Dankzij de geïntegreerde IR-ontvanger met leerfunctie kun je de TV aansluiten met maximale digitale kwaliteit en heel eenvoudig het volume regelen met de afstandsbediening van de TV. De PULSE SOUNDBAR2i schakelt zichzelf tegelijkertijd met de TV in en uit; heel handig en gebruiksvriendelijk! En zo ben je in één klap verlost van het verschrikkelijke, blikkerige geluid uit de geïntegreerde luidsprekertjes van de TV – en hoe!

PULSE SUB

De PULSE SUB is de compacte, draadloze subwoofer van het Bluesound-systeem. Hij is vooral bedoeld als aanvulling op de PULSE SOUNDBAR, voor wat extra basvitamines. Deze combinatie heeft draadloze signaaloverdracht en je kunt alles instellen via de Bluesound-app.

De PULSE SUB is bijzonder compact, zeker voor een subwoofer, en door zijn platte ontwerp kun je hem bijvoorbeeld onder de bank leggen of aan de muur hangen (inclusief ophangsysteem).

Deze discrete subwoofer is dus zelf bijna onzichtbaar, en bovendien zijn nu ook die lelijke en vervelende kabels naar de versterker voorgoed verleden tijd. Het enige dat jij hoeft te doen, is genieten van het volle, dynamische geluid van de PULSE SUB – voor zowel films als muziek.

De PULSE SOUNDBAR2i en SUB zijn verkrijgbaar in het zwart en wit. Inclusief voetjes, ophangsysteem en luidsprekerdoek. 

Lees hier meer over de PULSE SOUNDBAR

Lees hier meer over de PULSE SUB

Highlights

  • Schitterende geluidskwaliteit en veel vermogen voor een soundbar
  • Het volume wordt geregeld via de afstandsbediening van de TV
  • Volledige draadloze integratie met andere Bluesound-componenten
  • Directe muziekstreaming vanaf smartphone, tablet enz. via Bluetooth (incl. aptX)
  • Streaming van je eigen muziek, internetradio en streamingservices (Tidal, Spotify Connect, Deezer enz.)

Accessoires voor de Bluesound PULSE SOUNDBAR2i + PULSE SUB

Aanbevolen producten