Skip to content

BluesoundPOWERNODE (N330) + PULSE FLEX 2iDraadloze surround

Geniet van draadloze muziek met schitterend stereogeluid en haal de bioscoop in huis met draadloze achterluidsprekers.
set€ 1.697,00
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Bluesound Bluesound POWERNODE (N330) + PULSE FLEX 2i – exclusieve en compacte installatie met een schitterend geluid, draadloos surround en multiroom

De Bluesound POWERNODE (N330) + PULSE FLEX 2i zijn een exclusieve streaminginstallatie met een schitterend geluid – of je nu naar muziek in stereo luistert of TV wilt kijken met een echt bioscoopgeluid. Het volume van de TV regel je heel eenvoudig met je bestaande afstandsbediening en de rest heb je altijd binnen handbereik dankzij de Bluesound-app op je telefoon.

Met deze app regel je ook de muziek op de draadloze Bluesound-luidsprekers, die je binnen no-time overal in je huis wilt hebben. Bluesound is namelijk ook een volwaardig multiroom-muzieksysteem.

De discrete achterluidsprekers geven je films, series en games een mooi surroundeffect. Bijna hetzelfde als in de bioscoop, maar dan veel eenvoudiger en handiger. En alles werkt vanzelf, zonder moeilijke installatie, grote apparaten en lelijke kabels over de hele vloer. Wat wil je nog meer?

Een wereld aan muziek – kies je eigen luidsprekers

Je kunt ook ongekende hoeveelheden muziek streamen via TIDAL, Spotify Connect, Deezer en andere streamingservices. En alle muziekformaten die er maar bestaan – inclusief 24-bit – kunnen met een schitterende kwaliteit worden afgespeeld. Ook heeft hij internetradio en slimme tweerichtings-Bluetooth, zodat je ook kunt luisteren met een draadloze koptelefoon.

Met deze installatie heb je alleen nog een paar goede stereoluidprekers nodig en je kunt los! Als je al een paar goede luidsprekers hebt, kun je die natuurlijk gebruiken – of je maakt van de gelegenheid gebruik om te upgraden.

De geïntegreerde versterker van de Bluesound POWERNODE (N330) is echt heel goed. Hij stuurt ook probleemloos een paar serieuze hifi-luidsprekers aan, bijvoorbeeld de vloermodellen uit de DALI OPTICON-serie of de 600-serie van Bowers & Wilkins. Je kunt dus bijna onbeperkt kiezen! En als je liever een compact systeem hebt, kun je hem ook aanvullen met een subwoofer – die kun je namelijk bijna overal kwijt. Pak nu je kans en ga voor het geluid waar je altijd al van hebt gedroomd.

Echt bioscoopgeluid, gewoon in je woonkamer

Met een simpele HDMI-kabel kun je het TV-geluid doorsturen naar de Bluesound POWERNODE (N330). Als het geluidspoor in surround is, activeert de installatie zelf de draadloze achterluidsprekers, zodat het echt is alsof je midden in de actie zit. En als je weer stereomuziek streamt of een muziekvideo bekijkt, dan schakelt de installatie vanzelf terug naar perfect stereogeluid.

Het is misschien niet precies hetzelfde surroundgeluid als in een echte home-cinema, maar het komt wel akelig dicht in de buurt. Met een paar goede stereoluidsprekers krijg je een overtuigend geluid zonder apart middenkanaal. En als je liever een compacte en discrete oplossing hebt, voeg je gewoon een subwoofer toe voor de allerlaagste frequenties (apart verkrijgbaar).

De Bluesound POWERNODE (N330) en PULSE FLEX 2i zijn verkrijgbaar in het zwart of wit.

Meer informatie over de Bluesound POWERNODE (N330)

Meer informatie over de PULSE FLEX 2i

Deze set bevat

De streaminginstallatie die alles kan – en beter dan de rest! Echt hifi-geluid en schitterende oplossingen voor muziek en TV.
Aantal / 1 stuk
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis! Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!
Prijs€ 999,00
Deze compacte Bluesound-luidspreker is een goed begin voor multiroommuziek in de kleinere kamers van je huis. Accumodule apart verkrijgbaar.
Aantal / 2 stuk
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis! Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!
Prijs€ 698,00

Meer afbeeldingen van de Bluesound POWERNODE (N330) + PULSE FLEX 2i

Bluesound Bluesound POWERNODE (N330) + PULSE FLEX 2i Draadloze surround Draadloze surround

Highlights

  • Schitterende geluidskwaliteit voor draadloze muziek in stereo
  • Kan een paar echt goede hifi-luidsprekers aansturen (apart verkrijgbaar)
  • Draadloze achterluidsprekers voor films en games met surroundgeluid
  • Het volume van de TV regel je met de huidige TV-afstandsbediening
  • Heel eenvoudig uit te breiden naar multiroom met draadloze Bluetooth-luidsprekers

Accessoires voor de Bluesound POWERNODE (N330) + PULSE FLEX 2i

Bluesound RC1 Afstandsbediening
Afstandsbediening
€ 69,00 / stuk
35
Bluesound WM100 Muurbeugel
Muurbeugel
€ 79,00 / stuk
12
AudioQuest Cinnamon Optische kabel
AudioQuest Cinnamon
Optische kabel
€ 79,00 / stuk
5

Aanbevolen producten

Bluesound PULSE MINI 2i Draadloze luidspreker
Draadloze luidspreker
€ 629,00 / € 699,00 / stuk
15
Bluesound PULSE 2i Draadloze luidspreker
Draadloze luidspreker
€ 799,00 / € 899,00 / stuk
7