Skip to content

BluesoundPOWERNODE (N330) + FLEX 2i (x2) + DALI OBERON 3Home-cinema-systeem

Compact streamingsysteem met schitterend hifi-geluid, multiroom, supersimpel TV-geluid en draadloze surround-home-cinema.
set€ 2.395,00
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Bluesound POWERNODE (N330) + FLEX 2i (x2) + DALI OBERON 3 – mooi en compact streamingsysteem met schitterend geluid, multiroom en draadloze home-cinema

De Bluesound POWERNODE is een schitterende streaminginstallatie die alles heeft wat je maar nodig hebt voor TV en geluid, zonder dat je woonkamer vol met apparaten staat.

Je kunt ook ongekende hoeveelheden muziek streamen via TIDAL, Spotify Connect, Deezer en andere streamingservices. En alle muziekformaten die er maar bestaan – inclusief 24-bit – kunnen met een schitterende kwaliteit worden afgespeeld. Ook heeft hij internetradio en slimme tweerichtings-Bluetooth, zodat je ook kunt luisteren met een draadloze koptelefoon. En als je muziek in meerdere kamers wilt, voeg je gewoon een andere Bluesound-luidspreker toe. Je regelt alles heel eenvoudig en draadloos met de slimme BluOS-app op je smartphone/tablet.

Supersimpel en draadloos surroundgeluid

Als je, net zoals hier, twee draadloze Bluesound-luidsprekers als achterluidsprekers toevoegt, krijg je een supersimpele, draadloze home-cinema en lijkt het alsof je midden in de film zit! Zo krijgt je TV een totaal nieuwe dimensie. En dat zonder lastige installatie of vervelende kabels die dwars door de woonkamer lopen, zoals bij een traditionele oplossing. Als je meer lage tonen en een betere basweergave wilt hebben, kun je een subwoofer toevoegen – eventueel draadloos.

DALI OBERON 3 – compacte en elegante hifi-vloerluidspreker voor budgetprijs

De OBERON 3 is een slanke en compacte vloerluidspreker met een gedetailleerd en dynamisch hifi-geluid voor muziek- en home-cinemasystemen. Hij wordt geleverd met rubberen voetjes en stevige spikes, zodat hij altijd perfect op de ondergrond staat. Dankzij de solide aluminium voetjes en de elegant afgeronde stoffen voorkant past de OBERON 3 in ieder modern interieur.

DALI OBERON 3 – KRACHTIGE ALLROUND-LUIDSPREKER MET OVERTUIGENDE HIFI-KWALITEIT

De OBERON 3 is een krachtige en compacte luidspreker met een goed geluid die de kamer moeiteloos vult met muziek of filmgeluid. De grote 7”-bas-/middenspeaker heeft een membraan van echte houtvezels en een geavanceerd SMC-magneetsysteem voor glasheldere middentonen. De ultralichte tweeter zorgt voor een luchtig en gedetailleerd geluid. Zet hem in een kast of op een statief en laat je wegblazen!

Als de OBERON 3 niet de perfecte luidspreker voor jou is, helpt HiFi Klubben je natuurlijk graag om een goed alternatief te vinden. Wij hebben het grootste assortiment kwaliteitsluidsprekers in alle maten en prijsklassen.

Deze set bevat

De streaminginstallatie die alles kan – en beter dan de rest! Echt hifi-geluid en schitterende oplossingen voor muziek en TV.
Aantal / 1 stuk
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis! Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!
Prijs€ 999,00
Krachtige en compacte luidspreker met geavanceerd SMC-magneetsysteem. Zet hem in een kast of op een standaard en laat je wegblazen!
Aantal / 1 paar
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis! Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!
Prijs€ 698,00
Deze compacte Bluesound-luidspreker is een goed begin voor multiroommuziek in de kleinere kamers van je huis. Accumodule apart verkrijgbaar.
Aantal / 2 stuk
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis! Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!
Prijs€ 698,00

Meer afbeeldingen van de Bluesound POWERNODE (N330) + FLEX 2i (x2) + DALI OBERON 3

Bluesound Bluesound POWERNODE (N330) + FLEX 2i (x2) + DALI OBERON 3 Home-cinema-systeem Home-cinema-systeem

Highlights

 • Supercompact en elegant ontwerp
 • Supersimpel TV-geluid via HDMI
 • Surround-home-cinema met draadloze Bluesound-achterluidsprekers
 • Geïntegreerde Bluesound-multiroomstreaming
 • Schitterend hifi-geluid

 • Compact en elegant ontwerp
 • Geïntegreerde stereoversterker met schitterend hifi-geluid
 • Supersimpel TV-geluid via HDMI
 • Surround-home-cinema met draadloze Bluesound-achterluidsprekers
 • Eenvoudige installatie en heel gebruiksvriendelijk met remote-app
 • Geïntegreerde Bluesound-multiroomstreaming en tweerichtings-Bluetooth

Accessoires voor de Bluesound POWERNODE (N330) + FLEX 2i (x2) + DALI OBERON 3

Bluesound RC1 Afstandsbediening
Afstandsbediening
€ 69,00 / stuk
35
Bluesound WM100 Muurbeugel
Muurbeugel
€ 79,00 / stuk
12

Aanbevolen producten