Skip to content
Bluesound Bluesound Powernode 2i (HDMI) + B&W AM1 Digitale versterker met streaming Digitale versterker met streaming

BluesoundPowernode 2i (HDMI) + B&W AM1Digitale versterker met streaming

De POWERNODE 2i (HDMI) is een compacte multiroominstallatie van Bluesound, boordevol gebruiksvriendelijke functies, bijvoorbeeld TV-geluid. De hoogwaardige constructie past perfect bij een paar goede hifi-luidsprekers. Mooie zwarte of witte finish.
set€ 1.497,00

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Bluesound POWERNODE 2i (HDMI) – compacte streaminginstallatie met multiroom, geavanceerde functies en een schitterend geluid

De POWERNODE 2i (HDMI) is een draadloze multiroominstallatie met geïntegreerde stereoversterker van Bluesound. Hij levert 2 x 60 watt, klinkt fantastisch en stuurt moeiteloos een paar echt goede hifi-luidsprekers aan. Dit is een serieus en hypermodern alternatief voor een traditionele stereo-installatie – wat betreft zowel functionaliteit als geluid. De AM-1 van B&W is een mooie en gebruikersvriendelijke outdoor-luidspreker met een fantastisch geluid. De stevige kast met roestvrije aluminiumgrill is bestand tegen slecht weer, zodat je deze luidsprekers ook buitenshuis kunt plaatsen, bijvoorbeeld op het terras. Maar de geluidskwaliteit is tegelijk zo goed dat de AM-1 ook in je huis een uitstekende oplossing is.

Deze set bevat

De streaminginstallatie die alles kan – en beter dan de rest! Echt hifi-geluid en schitterende oplossingen voor muziek en TV.
Aantal / 1 stuk(s)
Levertijd 1-3 werkdagen - hou rekening met vertraging i.v.m. drukte Levertijd 1-3 werkdagen - hou rekening met vertraging i.v.m. drukte
PrijsDKK 899.00
Even mooi van binnen als van buiten. Uitstekende, veelzijdige en elegante outdoor-luidspreker. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.
Aantal / 2 stuk(s)
Niet in voorraad. Verwacht: dinsdag 01. december. Niet in voorraad. Verwacht: dinsdag 01. december.
PrijsDKK 598.00

Highlights

  • Hoogwaardige, geïntegreerde stereoversterker (2 x 60 watt)
  • Bluetooth met aptX HD en tweerichtingsfunctie voor draadloze hoofdtelefoon, en met Apple AirPlay 2 (via gratis software-update)
  • Het volume wordt geregeld via de afstandsbediening van je TV (IR-leerfunctie)
  • Volledig draadloze integratie met andere Bluesound-multiroomcomponenten, NAD-versterkers/receivers met MDC-module en DALI CALLISTO.
  • Eenvoudige installatie, compact ontwerp, mooie finish