Skip to content

VOORWAARDEN VOOR
BASPRIJSVRAAG

Door mee te doen met de prijsvraag ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

De prijsvraag wordt georganiseerd door:
HiFi Klubben A/S
Lyshøjen 10A 8520
Lystrup Denemarken
CVR (Deense KvK): 89837316

Voor deelname aan de prijsvraag geldt dat... Je moet in Nederland wonen. Medewerkers van HiFi Klubben of leden van hun huishouden mogen niet meedoen. De prijsvraag begint op 25-05-2021 en eindigt op 15-06-2021.

We hebben je contactgegevens nodig om de prijs te kunnen overhandigen als je wint. Daarom moet je jezelf registreren met je naam, e-mailadres en telefoonnummer.

De winnaar wordt uitgekozen op basis van een willekeurige trekking onder alle deelnemers. De prijs is een DALI SUB K14-F of een SOUNDBOKS (gen. 3). De winnaar mag zelf kiezen.

In Nederland wordt de winnaar uiterlijk op 25 juni 2021 getrokken. Direct daarna nemen we telefonisch of per e-mail contact met hem/haar op.

Om aan de prijsvraag mee te doen, ga je naar een winkel van HiFi Klubben. Daar luister je naar een basinstallatie en kun je via een link of een QR-code meedoen aan de prijsvraag.

Als je wint, ontvang je een e-mail die je laat zien in een HiFi Klubben-winkel, samen met een geldig identiteitsbewijs. Om je prijs te verzilveren, moet je wel voor 25 juli 2021 naar een van onze winkels gaan.

HiFi Klubben gebruikt je persoonlijke gegevens om de prijsvraag te administreren.

Door mee te doen, meld je jezelf tegelijkertijd aan voor de nieuwsbrief van HiFi Klubben. Die is gratis en geheel vrijblijvend, en je kunt je op ieder moment weer afmelden.

OVERIGE REGELS EN VOORWAARDEN

HiFi Klubben behoudt zich het recht voor om zonder enige mededeling de prijsvraagvoorwaarden te wijzigen of aan te vullen. 

HiFi Klubben kan niet aansprakelijk worden gehouden voor drukfouten in de informatie die hier wordt gegeven. 

Het is niet mogelijk om, onder verwijzing naar deze prijsvraag, de eventueel gebrekkige uitvoering van deze prijsvraag of andere omstandigheden, een schadevordering in te dienen jegens HiFi Klubben. 

Als het vermoeden bestaat dat je vals hebt gespeeld, kan je deelname ongeldig worden verklaard.

HiFi Klubben behoudt zich het recht voor om de oorspronkelijke prijzen te vervangen door prijzen van vergelijkbare waarde indien de oorspronkelijke prijzen niet uitgereikt kunnen worden vanwege omstandigheden waarop HiFi Klubben geen invloed kan uitoefenen.

Door deze voorwaarden te accepteren, ga je automatisch akkoord met het privacybeleid van HiFi Klubben en de manier waarop we omgaan met jouw persoonsgegeven. Lees het volledige verhaal hier: https://www.hifiklubben.nl/klantenservice/privacybeleid/

HiFi Klubben kan je gegevens gebruiken voor retargeting.

Maar het is en blijft natuurlijk de bedoeling om je gegevens zorgvuldig en met de beste bedoelingen te hanteren. Je persoonlijke gegevens worden niet gedeeld met of verkocht aan externe partijen. En natuurlijk houden we ons aan de richtlijnen van de AVG. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen om je gegevens te laten wissen.

Als je nog vragen hebt over deze prijsvraag, kun je terecht bij de klantenservice van HiFi Klubben op https://www.hifiklubben.nl/klantenservice/