Skip to content

AudioQuestBiWire Jumper Silverkabel (set)

Vervang de metalen beugeltjes op je bi-wire-terminals door deze exclusieve zilverkabel, en alles klinkt meteen een stuk beter.
Spade -> Banaan
set€ 469,00

Bekijk ze hier:

Beschrijving

AudioQuest BiWire Jumper Silver – beter geluid voor high-end luidsprekers met bi-wire-terminals

De BiWire Jumper Silver is een eenvoudige oplossing voor beter geluid. Hij zorgt ervoor dat luidsprekers met bi-wire-aansluitingen en metalen beugeltjes tussen de terminals direct veel beter klinken. Mensen die liever een single-wire-luidsprekerkabel hebben – en dat zijn er nogal wat – moeten de terminals met elkaar verbinden om alle speakers in de luidspreker aan te kunnen sturen.

Luidsprekerfabrikanten gebruiken hiervoor meestal vergulde beugeltjes van metaal. Dat ziet er misschien mooi uit, maar het is niet de beste oplossing om een complex geluidssignaal te geleiden. Met de exclusieve jumperkabels van AudioQuest heb je geen last meer van signaalverslechtering in de beugeltjes en haal je het maximale uit je single-wire-luidsprekerkabels, je luidsprekers en de rest van je installatie.

Exclusieve geleiders van PSS-zilver en exclusieve verzilverde stekkers De BiWire Jumper Silver heeft geleiders van ultrazuiver PSS-zilver (Perfect-Surface Silver). Zilver is natuurlijk de beste geleider die er bestaat, en de PSS-kwaliteit geeft aan dat AudioQuest dit zilver zo heeft bewerkt dat het een extreem glad oppervlak heeft. Dit is enorm belangrijk omdat het signaal zich voornamelijk via het oppervlak van de geleider voortplant. PSS-zilver geleidt dus beter dan welk metaal dan ook. De stekkers zijn gemaakt van zuiver koper met verzilverde contactoppervlakken – een oplossing die nog beter geleidt dan de standaard vergulde stekkers.

Let op: HiFi Klubben levert vrijwel het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat.

Highlights

  • Voor luidsprekers met bi-wire-terminals
  • Exclusieve geleiders van massief PSS-zilver (Perfect-Surface Silver)
  • Robuuste stekkers van koper met verzilverde contactoppervlakken
  • Eenvoudige montage, één keer plaatsen en je bent klaar
  • Andere configuraties zijn op bestelling mogelijk

Technische specificaties

Color descriptionSpade -> Banaan