Skip to content

AudioQuestBiWire Jumper Copperkabel (set)

Vervang de metalen beugeltjes op je bi-wire-terminals door deze kwaliteitskabel, en alles klinkt meteen een stuk beter.
Banaan -> Banaan
set€ 199,00

Bekijk ze hier:

Beschrijving

AudioQuest BiWire Jumper Copper – beter geluid voor luidsprekers met bi-wire-terminals

De BiWire Jumper Copper is een eenvoudige oplossing voor beter geluid. Hij zorgt ervoor dat luidsprekers met bi-wire-aansluitingen en metalen beugeltjes tussen de terminals direct veel beter klinken. Mensen die liever een single-wire-luidsprekerkabel hebben – en dat zijn er nogal wat – moeten de terminals met elkaar verbinden om alle speakers in de luidspreker aan te kunnen sturen.

Luidsprekerfabrikanten gebruiken hiervoor meestal vergulde beugeltjes van metaal. Dat ziet er misschien mooi uit, maar het is niet de beste oplossing om een complex geluidssignaal te geleiden. Met de exclusieve jumperkabels van AudioQuest heb je geen last meer van signaalverslechtering in de beugeltjes en haal je het maximale uit je single-wire-luidsprekerkabels, je luidsprekers en de rest van je installatie.

Exclusieve geleiders, exclusieve stekkers De BiWire Jumper Copper heeft geleiders van ultrazuiver PSC+-koper (Perfect-Surface Copper+). Dit metaal is door AudioQuest zo bewerkt dat het een extreem glad oppervlak heeft. Dit is enorm belangrijk, omdat het signaal zich voornamelijk via het oppervlak van de geleider voortplant. PSC+ geleidt veel beter dan andere kopersoorten, ook zonder verzilvering. De stekkers zijn gemaakt van zuiver koper met verzilverde contactoppervlakken – een oplossing die nog beter geleidt dan de standaard vergulde stekkers.

De BiWire Jumper Copper is een exclusieve oplossing, maar als je een echte high-end versterker hebt, kun je de allerlaatste druppels geluidskwaliteit eruit wringen door te kiezen voor een BiWire Jumper Silver, met geleiders van 100% zilver.

Let op: HiFi Klubben levert vrijwel het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat.

Highlights

  • Voor luidsprekers met bi-wire-terminals
  • Exclusieve geleiders van massief PSC+-koper (Perfect-Surface Copper+)
  • Robuuste stekkers van koper met verzilverde contactoppervlakken
  • Eenvoudige montage, één keer plaatsen en je bent klaar
  • Andere configuraties zijn op bestelling mogelijk

Technische specificaties

Color descriptionBanaan -> Banaan