Skip to content
Argon Audio Argon Audio ALTO 4 ACTIVE + BASS8 Stereosysteem Stereosysteem

Argon AudioALTO 4 ACTIVE + BASS8Stereosysteem

Overtuigende geluidskwaliteit, compacte 8”-subwoofer, Bluetooth-streaming en draaitafelingang. Zwart of wit.
set€ 518,00

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Argon ALTO 4 ACTIVE en BASS8MK2– veelzijdig en compact actief luidsprekersysteem met 8”-subwoofer, Bluetooth, draaitafelingang, Smart TV-geluid en afstandsbediening

De ALTO 4 ACTIVE en BASS8MK2 is een compact en actief luidsprekersysteem dat de meeste kamers vult met een mooi en vol hifi-geluid, zonder dat je een aparte installatie en bijbehorende kabels nodig hebt.

De solide, geïntegreerde stereoversterker, 4”-bas-/middenspeaker en 8”-subwoofer leveren een geluidskwaliteit, functionaliteit en vermogen die je meestal alleen ziet bij traditionele stereo-installaties.

Het volume van het systeem kun je in de meeste gevallen regelen met de afstandsbediening van je Samsung- of Sony-TV. En hij heeft een geïntegreerde RIAA-/phono-voorversterker, zodat je direct een draaitafel kunt aansluiten. Via Bluetooth kun je muziek streamen met behulp van je smartphone, tablet of computer.

De Argon ALTO 4 ACTIVE en BASS8MK2 is verkrijgbaar in zwart of wit. Inclusief afstandsbediening.

Deze set bevat

Een stevige basis voor alle films en muziek. De BASS8 Mk2 is een compacte en betaalbare aanvulling op compacte luidsprekers.
Aantal / 1 stuk(s)
Levertijd 3-6 werkdagen - hou rekening met vertraging i.v.m. drukte Levertijd 3-6 werkdagen - hou rekening met vertraging i.v.m. drukte
PrijsSEK 269.00
Overtuigende geluidskwaliteit, draadloze streaming via Bluetooth, draaitafelingang; je geld dubbel en dwars waard. In zwart of wit.
Aantal / 1 stuk(s)
Levertijd 1-3 werkdagen - hou rekening met vertraging i.v.m. drukte Levertijd 1-3 werkdagen - hou rekening met vertraging i.v.m. drukte
PrijsSEK 249.00

Highlights

  • Compacte 8”-subwoofer
  • Speciale ingang voor draaitafels
  • Draadloos muziek afspelen via Bluetooth
  • Volumeregeling/mute via de afstandsbedieningen van Samsung en Sony
  • Inclusief afstandsbediening

Accessoires voor de Argon Audio ALTO 4 ACTIVE + BASS8

Aanbevolen producten