HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Vogels THIN 550 Televisiebeugel

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Vogels THIN 550 Televisiebeugel

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De THIN 550 is een draaibaar en veelzijdig universeel VESA-ophangsysteem voor flatscreens van 40” tot 100”. Kan 60 graden horizontaal en 20 graden verticaal gedraaid worden.

Vogel’s THIN 550 – draaibaar, universeel ophangsysteem van VESA voor flatscreens van 40” tot 100”

De THIN 550 is een draaibaar en veelzijdig universeel VESA-ophangsysteem voor flatscreens van 40” tot 100”. Kan 60 graden horizontaal in elke richting draaien, en 20 graden verticaal. Zo heb je altijd de beste kijkhoek op je beeldscherm. Tegelijkertijd kan de TV natuurlijk ook gewoon plat tegen de muur staan als je dat wilt.

De afstand tot de muur is slechts 6 cm als het ophangsysteem helemaal is ingeklapt, zodat je er bijna niets van ziet. De TV kan ook 53 cm naar voren worden getrokken en dankzij de superstevige constructie weet je zeker dat alles stevig blijft hangen.

Eenvoudige montage en slim kabelsysteem

De THIN 550 is voorzien van een slim railsysteem dat het ophangsysteem perfect horizontaal helpt monteren. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je gaat boren. Bovendien beschikt hij over Vogel’s intelligente kabelhoudersysteem, dat de kabels netjes bij elkaar houdt zodat ze niet lelijk in de weg hangen onder de TV als je hem vanaf de muur naar voren trekt.

Vogel’s THIN 550 is verkrijgbaar in het zwart.

Specificaties

  • Draaibaar universeel ophangsysteem voor flatscreens van 40” tot 100”
  • Minimale afstand tot muur: 58 mm
  • Afstand tot muur: 53 cm
  • Kan na montage horizontaal worden bijgesteld
  • Horizontaal/verticaal draaibaar: maximaal ±60 graden/±20 graden
  • Geïntegreerd kabelsysteem
  • Past bij VESA-montageopeningen tot 600x400
  • Maximale belasting: 70 kg
  • Kleur: Zwart

Let op: let er bij het monteren op dat je schroeven en pluggen gebruikt die geschikt zijn voor de belasting en het materiaal waaruit de muur bestaat. Ook de muur zelf moet natuurlijk stevig genoeg zijn. Een 75” scherm dat op 50 cm afstand voor een muur hangt moet stevig en op de juiste manier bevestigd zitten, bijvoorbeeld met expansiebouten. Vraag eventueel om hulp bij de plaatselijke bouwmarkt. 

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen