HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Vogels THIN 505 Televisiebeugel

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Vogels THIN 505 Televisiebeugel

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De THIN 505 is een solide en flexibel VESA-ophangsysteem voor flatscreens van 40” tot 65”. De TV kan heel dicht tegen de muur hangen en je kunt hem naar voren kantelen zodat je gemakkelijk bij de aansluitingen kunt.

Vogel THIN 505 – universeel VESA-ophangsysteem voor TV’s van 40” tot 65”

De THIN 505 is een solide en flexibel VESA-ophangsysteem voor flatscreens van 40” tot 65”. De afstand tot de muur is slechts 15 mm, zodat de TV heel elegant gemonteerd zit, maar tegelijkertijd genoeg ruimte heeft voor de ventilatie.

Bovendien heeft de THIN 505 een ‘servicepositie’. Dit betekent dat je de TV kunt kantelen en met een paar steunpootjes kunt vastzetten. Zo kun je heel gemakkelijk bij de aansluitingen zonder dat je de TV van de muur hoeft te halen.

Ook de montage van het ophangsysteem zelf is heel eenvoudig. De THIN 505 heeft namelijk een kleine, geïntegreerde waterpas, zodat je precies weet wanneer hij horizontaal hangt. Dan weet je dat je goed zit, voordat je gaten in de muur begint te boren.

Let op: de THIN 505 is niet geschikt voor TV’s met aansluitingen aan de achterkant.

Specificaties

  • Universeel ophangsysteem voor flatscreens van 40” tot 65”
  • Minimale afstand tot muur: 15 mm
  • Eenvoudig te monteren met geïntegreerde waterpas
  • Kantelbaar ontwerp, voor eenvoudige toegang tot aansluitingen.
  • Past bij VESA 200x100 en VESA 600x400
  • Maximale belasting: 40 kg
  • Kleur: Zwart

Let op: gebruik bij montage van het ophangsysteem schroeven en pluggen die geschikt zijn voor de belasting en het materiaal waaruit de muur bestaat (gips, hout, beton enz.). Vraag eventueel om hulp bij de plaatselijke bouwmarkt. 

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen