HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Vogels THIN 415 Televisiebeugel

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Vogels THIN 415 Televisiebeugel

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De THIN 415 is een kantelbaar en solide, universeel VESA-ophangsysteem voor flatscreens van 26” tot 55”. De TV kan dicht tegen de muur worden geplaatst en kan 15 graden gekanteld worden – perfect om hoog te hangen.

Vogel THIN 415 – kantelbaar en universeel VESA-ophangsysteem voor TV’s van 26” tot 55”

De THIN 415 is een kantelbaar, solide en flexibel VESA-ophangsysteem voor flatscreens van 26” tot 55”. Na montage kun je de TV 15 graden naar voren kantelen, wat heel handig is als je de TV om een bepaalde reden hoog wilt ophangen.

Je kunt de THIN 415 bijvoorbeeld gebruiken in de slaapkamer, kinderkamer of keuken. Hier kan het slim zijn om de TV wat hoger te hangen, om ruimte te besparen of om hem buiten bereik van kindervingertjes of etensresten te houden. Door het scherm te kantelen, heb je ook een goede kijkhoek als je ligt – slim voor in de slaapkamer.

Eenvoudige en elegante montage

De afstand tot de muur is slechts 20 mm, zodat de TV heel elegant gemonteerd zit, maar tegelijkertijd genoeg ruimte heeft voor de ventilatie. Ook de montage van het ophangsysteem zelf is heel eenvoudig. De THIN 415 heeft namelijk een kleine, geïntegreerde waterpas, zodat je precies weet wanneer hij horizontaal hangt. Dan weet je dat je goed zit, voordat je gaten in de muur begint te boren.

Let op: de THIN 415 is niet geschikt voor TV’s met aansluitingen aan de achterkant. 

Specificaties

  • Universeel ophangsysteem voor flatscreens van 26” tot 55”
  • TV kan tot 15 graden worden gekanteld
  • Minimale afstand tot muur: 20 mm
  • Eenvoudig te monteren met geïntegreerde waterpas
  • Past bij VESA-montageopeningen tot 400x400
  • Maximale belasting: 18 kg
  • Kleur: Zwart 

Let op: gebruik bij montage van het ophangsysteem schroeven en pluggen die geschikt zijn voor de belasting en het materiaal waaruit de muur bestaat (gips, hout, beton enz.). Vraag eventueel om hulp bij de plaatselijke bouwmarkt. 

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen