HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Vogels SOUND 1250 Muurbeugel

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Vogels SOUND 1250 Muurbeugel

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} set

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De SOUND 1250 is een beugelsysteem waarmee je een soundbar onder je TV kunt bevestigen met het ophangsysteem van de TV. Zo blijven je soundbar en je TV bij elkaar, ook als je TV aan de muur hangt met bijv. een draaibaar systeem.

Vogel’s SOUND 1250 – beugelsysteem om een soundbar onder je flatscreen te monteren

De SOUND 1250 is een slimme manier om je soundbar onder je flatscreen te bevestigen, zeker als je TV met een draaibaar ophangsysteem aan de muur vastzit en de soundbar heel onhandig blijft zitten als je de TV naar voren haalt.

Je schroeft de twee beugels vast aan het ophangsysteem van de TV en bevestigt vervolgens de soundbar aan de SOUND 1250. Zo vormen je TV en soundbar één geheel en volgt je soundbar altijd mee als je de TV naar voren trekt of draait.

Specificaties

  • Beugels om een soundbar te monteren op een (draaibaar) TV-ophangsysteem
  • Kleur: Zwart
  • Per paar verpakt

Accessoires

Aanbevolen producten

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.