HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Vogels MotionMount NEXT 7355 Televisiebeugel

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Vogels MotionMount NEXT 7355 Televisiebeugel

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De MotionMount NEXT 7355 is een draaibaar VESA-ophangsysteem met motor voor TV’s van 40” tot 65”. Je bedient hem met de app en hij zet de TV automatisch in de juiste positie. Kan horizontaal en verticaal gekanteld worden (120/20 graden).

Vogel’s MotionMount NEXT 7355 – draaibaar VESA-ophangsysteem met geïntegreerde motor voor TV’s van 40” tot 65”

De MotionMount NEXT 7355 is een VESA-ophangsysteem met geïntegreerde motor die je heel eenvoudig kunt aansturen met een smartphone of tablet. Geschikt voor flatscreens van 40” tot 65”.

Je kunt de MotionMount NEXT 7355 120 graden horizontaal, 20 graden verticaal kantelen en 65 cm hoger of lager schuiven, zodat je altijd de perfecte kijkhoek hebt als je films of TV kijkt. Alles is heel eenvoudig aan te sturen met de speciale app (smartphone/tablet). En als je de TV uitzet, schuift dit systeem de TV automatisch weer tegen de muur, waar hij het minste ruimte in neemt. De laatste positie van de TV wordt altijd opgeslagen, zodat je de TV niet steeds opnieuw hoeft in te stellen.

De meeste ophangsystemen zijn het mooist als je ze niet ziet, maar de MotionMount NEXT 7355 is een perfect compromis tussen design en functionaliteit. Het systeem wordt aan de wand bevestigd met een ronde kap, en alle zichtbare onderdelen zijn mooi en netjes afgerond. De finish van zwart en metaal past perfect bij de moderne TV’s van nu.

De afstand tot de muur is slechts 7,2 cm als het ophangsysteem helemaal is ingeklapt. De TV kan ook 72 cm naar voren worden getrokken en dankzij de superstevige constructie weet je zeker dat alles stevig blijft hangen.

Eenvoudige montage en slim kabelsysteem

De MotionMount NEXT 7355 is voorzien van een slim railsysteem dat je helpt het ophangsysteem perfect horizontaal te monteren. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je gaat boren. Bovendien krijg je Vogel’s intelligente kabelhoudersysteem, dat de kabels netjes bij elkaar houdt zodat ze niet lelijk in de weg hangen onder de TV als je hem vanaf de muur naar voren trekt.

De Vogel’s MotionMount NEXT 7355 is verkrijgbaar in het zwart.

Let op: de afgebeelde kabelkolom (NEXT 7840) is apart verkrijgbaar.

Zie ook de video’s van de fabrikant

 

Specificaties

 • Geïntegreerde motor voor geautomatiseerde instelling
 • Met app om schermpositie in te stellen
 • Draaibaar, universeel ophangsysteem voor de TV
 • Minimale schermafmetingen: 40”
 • Maximale schermafmetingen: 65”
 • Minimale afstand tot muur: 72 mm
 • Maximale afstand tot muur: 72 cm
 • Horizontaal/verticaal draaibaar: maximaal ±120 graden/±20 graden
 • Geïntegreerd kabelsysteem
 • Past bij VESA-montageopeningen tot 600x400
 • Maximale belasting: 30 kg
 • Kleur: Zwart

Let op: bij het monteren moet je schroeven en pluggen gebruiken die geschikt zijn voor de belasting en het materiaal waaruit de muur bestaat. Ook de muur zelf moet natuurlijk stevig genoeg zijn. Vraag eventueel om hulp bij de plaatselijke bouwmarkt.

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen