HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Vogels DesignMount NEXT 7345 Televisiebeugel

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Vogels DesignMount NEXT 7345 Televisiebeugel

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De DesignMount NEXT 7345 is een draaibaar, universeel VESA-ophangsysteem voor TV’s van 40” tot 65”. Stijlvol ontwerp met elegant schuifmechanisme om de TV helemaal perfect te hangen. Kan 120 graden horizontaal en 20 graden verticaal gekanteld worden.

Vogel’s DesignMount NEXT 7345 – elegant en draaibaar VESA-ophangsysteem voor TV’s van 40” tot 65”

De DesignMount NEXT 7345 is een universeel VESA-ophangsysteem voor TV’s van 40” tot 65”. Je kunt de TV 120 graden horizontaal en 20 graden verticaal kantelen, zodat je altijd de perfecte kijkhoek hebt, of kunt de TV er plat mee tegen de muur plaatsen.

De meeste ophangsystemen zijn het mooist als je ze niet ziet, maar de DesignMount NEXT 7345 is een perfect compromis tussen design en functionaliteit. Het systeem wordt aan de wand bevestigd met een ronde kap, en alle zichtbare onderdelen zijn mooi en netjes afgerond. De finish van zwart en metaal past perfect bij de moderne TV’s van nu.

De afstand tot de muur is slechts 7,2 cm als het ophangsysteem helemaal is ingeklapt. De TV kan ook 72 cm naar voren worden getrokken en dankzij de superstevige constructie weet je zeker dat alles stevig blijft hangen. De schuifconstructie is zo gemaakt dat je de TV niet per ongeluk tegen de muur aan kunt stoten als je hem wilt verstellen.

Eenvoudige montage en slim kabelsysteem

De DesignMount NEXT 7345 is voorzien van een slim railsysteem dat je helpt het ophangsysteem perfect horizontaal te monteren. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je gaat boren. Bovendien krijg je Vogel’s intelligente kabelhoudersysteem, dat de kabels netjes bij elkaar houdt zodat ze niet lelijk in de weg hangen onder de TV als je hem vanaf de muur naar voren trekt.

De Vogel’s DesignMount NEXT 7345 is verkrijgbaar in het zwart.

Let op: de afgebeelde kabelrails (NEXT 7840) is apart verkrijgbaar.

Zie ook de video’s van de fabrikant

 

Specificaties

 • Draaibaar, universeel ophangsysteem voor de TV
 • Minimale schermafmetingen: 40”
 • Maximale schermafmetingen: 65”
 • Minimale afstand tot muur: 72 mm
 • Maximale afstand tot muur: 72 cm
 • Horizontaal/verticaal draaibaar: maximaal ±120 graden/±20 graden
 • Geïntegreerd kabelsysteem
 • Past bij VESA-montageopeningen tot 600x400
 • Maximale belasting: 30 kg
 • Kleur: Zwart

Let op: bij het monteren moet je schroeven en pluggen gebruiken die geschikt zijn voor de belasting en het materiaal waaruit de muur bestaat. Ook de muur zelf moet natuurlijk stevig genoeg zijn. Vraag eventueel om hulp bij de plaatselijke bouwmarkt.

Aanbevolen producten

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen